Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

|

SOS-φολες
ΦΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ!

Την Τετάρτη 12-9-12, πραγματοποιήσαμε την προγραμματισμένη δράση μας,  για διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για το μεγάλο πρόβλημα με τις φόλες. Πράγματι, η διανομή έγινε από 3 κλιμάκιά μας, που “χτένισαν” την περιοχή γύρω από τις οδούς Αγ.Δημητρίου, Θάσου, Σκιάθου, Αγ.Φανουρίου, Αγ.Παντελεήμωνος, κά, στο Λαγονήσι.

Ενημερώσαμε περισσότερες από 250 οικογένειες, ενώ συγκεντρώσαμε και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον/τους πιθανό/ούς δράστη/στες, που θα κατατεθούν στις αρμόδιες αρχές.

Είναι γεγονός, πως υπάρχει ενδεχόμενο, κάποιες φορές τα αδέσποτα να δημιουργούν προβλήματα, αυτά όμως είναι ζώα που έχουν κακοποιηθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από ανθρώπους ή είναι πεινασμένα,  γι αυτό και συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η δηλητηρίασή τους όμως, όχι μόνο είναι πράξη απάνθρωπη, ανήθικη και άνανδρη, αλλά είναι και παράνομη.

Εμείς, ως Δίκτυο Σαρωνικού, θα συνεχίσουμε την ενημέρωση των συμπολιτών μας με συνεχείς εξορμήσεις, ώστε να είναι όλοι  πιο προσεκτικοί και πιο παρατηρητικοί, ενώ θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της καταγγελίας μας, που υποβάλλαμε στην Ελληνική Αστυνομία και στη Δημοτική Αστυνομία του δήμου Σαρωνικού.

Δυστυχώς, από τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, οι θάνατοι ζώων από δηλητηρίαση (κυρίως σκυλιά, αλλά και γάτες, αλεπούδες, κατσίκες, πουλιά), είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που γνωρίζαμε.

ΓΙ ΑΥΤΟ:

  • Προσέχουμε και παρατηρούμε κάθε ύποπτη κίνηση στην περιοχή μας.
  • Αν συναντήσουμε “ύποπτη” τροφή, τη μαζεύουμε με προσοχή και ειδοποιούμε την Προστασία Αδέσποτων Σαρωνικού, του Δικτύου Σαρωνικού, στα: 6974-786505, 6977-983178.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (ΠΑΣ),  ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

www.saronikosnet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york