Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Γυναίκα που έπασχε από κατάθλιψη τάισε τον εαυτό της στους κροκόδειλους

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση μιας 36χρονης γυναίκας από την Ταϊλάνδη, η οποία έπασχε από κατάθλιψη και λέγεται ότι αυτοκτόνησε πέφτοντας σε μια λίμνη με κροκόδειλους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, πριν εξαφανιστεί η γυναίκα είπε στον σύζυγό της ότι θα επισκεπτόταν ένα γιατρό και στη συνέχεια θα πήγαινε στο Πάρκο Κροκοδείλων, έξω από την Μπανγκόκ, που προσελκύει πλήθος τουριστών κάθε χρόνο.

Η γυναίκα δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της.

Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις γιατί οι κάμερες του Πάρκου κατέγραψαν τη γυναίκα να μπαίνει στον χώρο, κάτι που αρνούνται κατηγορηματικά οι υπεύθυνοι.

Ωστόσο ο άντρας της 36χρονης υποστηρίζει ότι εργαζόμενοι στο Πάρκο του εκμυστηρεύθηκαν πως μια γυναίκα, που ταιριάζει στην περιγραφή που τους έδωσε, βρέθηκε νεκρή.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν, «η γυναίκα πήδηξε επίτηδες στη λίμνη με τους κροκόδειλους».

Επίσης καταγγέλλει ότι τον προσέγγισε ένας από τους υπεύθυνους του Πάρκου και του ζήτησε να προχωρήσουν σε διακανονισμό και να λύσουν τη διαφορά μεταξύ τους.

Ο 55χρονος σύζυγος θεωρεί πολύ πιθανό το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς η γυναίκα του αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έπασχε από χρόνια κατάθλιψη.

econews


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york