Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόεδρος ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος: «Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ωρωπού αποτελεί θεσμό για τον Τόπο μας»


            

Πρόεδρος ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος:

«Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ωρωπού αποτελεί θεσμό για τον Τόπο μας»

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ωρωπού ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία σκορπίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία σε κάθε σημείο του Δήμου μας, κάνοντας το φετινό Καλοκαίρι ακόμη μια πολιτιστική απόλαυση για όλους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντοςκα Αλέκα Κοντογιάννη-Βουτσάθέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους πρόσφεραν τα μέγιστα για την άρτια διοργάνωση του Πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου Ωρωπού, δημοσιοποιεί την ακόλουθη επιστολή:

«Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ωρωπού αποτελεί θεσμό για τον Τόπο μας, δίνοντας τον πρώτο λόγο στην καλλιτεχνική έκφραση που εμπνέει και καθοδηγεί. Φέτος για πρώτη φορά επιλέξαμε να συνθέσουμε ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που είχε κάτω από την ίδια σκέπη όλα τα τοπικά παραδοσιακά δρώμενα των περιοχών μας. Τα Αμφιάρεια, τα Ζυγομάλεια, τα Καλλιμάχεια και τα Προικονήσια  κράτησαν άσβεστη τη φλόγα των παραδόσεών μας προσφέροντας ανταποδοτικά στους δημότες μας μοναδικές στιγμές κεφιού και ποιοτικής ψυχαγωγίας. Πάνω από 70.000 επισκέπτες παρακολούθησαν τα μουσικά και θεατρικάδρώμενα σε 20 σημεία του Δήμου μας, καλύπτονταςγεωγραφικά και τις 11 Δημοτικές Κοινότητες. Με πολύ χαρά και ιδιαίτερη εκτίμηση θα ήθελα να ευχαριστήσω για την ανεκτίμητη προσφορά τους, για το χρόνο και τις γνώσεις που διέθεσαν σε μας:

 

-
Τον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκο
-
Τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους,
-
Τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων
-
Το Δ.Σ του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος
-
Το Λιμεναρχείο, την Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία Μαλακάσας
-
Το προσωπικό του Δήμου Ωρωπού
-
Τους Συλλόγους «Το Σάλεσι», των Νέων Παλατίων και τη χορευτική ομάδα Αυλώνα
-
Τις θεατρικές ομάδες του Δήμου μας , «Δήλια Δρώμενα» και «Συνήθεις Ύποπτοι» για την αφιλοκερδή συμβολή τους
-
Το ΔΣ του Μουσείου Ζυγομαλά

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες Δημότες και επισκέπτες που στήριξαν με την παρουσία τους το φετινό εγχείρημα, βάζοντας τον πήχη ψηλά για ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις χαράς και Πολιτισμού στο μέλλον.

Αναλογιζόμενοι όλοι τις δυσκολίες του σήμερα, θεωρούμε πως η προαγωγή του Πολιτισμού και της κληρονομίας μας αποτελούν ασφαλή μονοπάτια δημιουργίας και ιστορικής εξέλιξης του Έθνους μας.

Εύχομαι με το ίδιο κέφι, την ίδια δημιουργική διάθεση και αισιοδοξία να μπορέσουμε να ζήσουμε πολλές στιγμές Πολιτισμού στο Δήμο Ωρωπού»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york