Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Προσοχή-Προσοχή Ληστεία ! - Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα διόδια

Sin.dio

Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα διόδια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 16/09/2012

Προσοχή-Προσοχή Ληστεία !

Οι ντόπιοι και ξένοι μεγαλοεργολάβοι, με τη στήριξη και συνενοχή των "καλών" μας πολιτικών ηγεσιών, παρότι έχουν σταματήσει τα έργα στους εθνικούς δρόμους εδώ κι ενάμιση χρόνο, παρότι δεν έχουν τηρηθεί ούτε καν όσα προβλέπουν οι ίδιες τους οι συμβάσεις, συνεχίζουν να εισπράττουν διόδια.

Κι όμως, δεν χορταίνουν με τίποτα...

Έχουν στήσει φάμπρικα αποστολής ειδοποιητηρίων και διαταγών πληρωμής για το 20πλάσιο ποσό, για εκατοντάδες και χιλιάδες ευρώ, απειλώντας με "εξόντωση" εκατοντάδες οικογένειες.

Επιπλέον, έχουν τη συμπαράσταση του σάπιου πολιτικού συστήματος, από την αρχή που ξεκίνησε η "δουλειά":

ο σαρακατσάνος υπουργός, καλός φίλος των μεγάλων τζακιών που εξουσιάζουν τη χώρα, που πρώτος παρέδωσε το δημόσιο αγαθό των δρόμων στα ξένα συμφέροντα· ο άλλος, ο "εκσυγχρονιστής" λοχαγός, καλολαδωμένο γρανάζι της πλιατσικομηχανής· ο τρίτος, υπουργός με το τσεκούρι, αγαπημένος των καναλιών και των εργολάβων και ο καινούργιος, ειδικευμένος στα μεγάλα deal του ξεπουλήματος της χώρας.

Έχουν τη συνδρομή μεγάλων δικηγορικών γραφείων, καθηγητάδων, εξεχόντων νομικών, που έχουν "αναλάβει" τις εισπράξεις ως "κυνηγοί κεφαλών", λυσσασμένοι για κέρδη.

Βιάζονται να προλάβουν μην τυχόν και χρεοκοπήσουμε ως λαός και για να γεμίσουν τις τσέπες τους δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα:

Στέλνουν σωρηδόν ειδοποιητήρια και διαταγές πληρωμής, χωρίς καν τα αποδεικτικά στοιχεία που ορίζει και η ίδια τους η σύμβαση, σε πολλές περιπτώσεις και για διελεύσεις που έχουν πληρωθεί παλαιότερα. Καταγράφουν ψευδείς διπλές διελεύσεις για το ίδιο όχημα, με διαφορά 1 λεπτού, ή στέλνουν διαταγές πληρωμής ακόμα και για ειδοποιητήρια που έχουν πληρωθεί!

Έχουν "ξεφύγει"...

Μόνη λύση ο ξεσηκωμός και η ανατροπή.

Αντιστεκόμαστε με όλους τους τρόπους, στους δρόμους, στους εργασιακούς χώρους, στις αίθουσες των δικαστηρίων, μέχρι να φύγουν μνημόνια, διόδια και όλοι όσοι μας οδήγησαν εδώ.

diodiastop.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york