Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Εισαγγελική… βόμβα στο Δήμο Παλλήνης!!!

Εισαγγελική… βόμβα στο Δήμο Παλλήνης!

-Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Μερτύρης, με αίτησή του στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζήτησε και έλαβε εισαγγελική παραγγελία για να του παραδοθούν αντίγραφα έγγραφων της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Μερτύρης: «Ο Δήμος δεν είναι μαγαζί κανενός. Ζητάμε διαφάνεια, αξιοκρατία και πάνω απ’ όλα σεβασμό και αξιοπρέπεια στους πολίτες».

Χοντραίνει το παιχνίδι στον Δήμο Παλλήνης με φόντο τα έγγραφα της σχολικής επιτροπής! Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Μερτύρης, με αίτησή του στις 6 Σεπτεμβρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ζήτησε εισαγγελική παραγγελία, για να λάβει γνώση για μια σειρά από επίσημα έγγραφα του Δήμου, τα οποία η διοίκηση αρνείται να του παραδώσει, παρά το γεγονός ότι από τον Ιανουάριο του 2012 έχουν γίνει επανειλημμένα σχετικά αιτήματα. Η κ. Εισαγγελέας, αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία, εξέδωσε την με αριθμό πρωτοκόλλου 43929– 6/9/2012 παρακάτω απόφαση:

πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

eis2

Με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η στάση της διοίκησης του Δήμου και της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, απέναντι στην εξέλιξη αυτή, με την εισαγγελική… βόμβα που έσκασε στο Δημοτικό κατάστημα του Γέρακα.

mertyrhs[4] Πάντως είναι προφανές, πως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τραβάει το σκοινί στα άκρα, ξεκάθαρα εκνευρισμένος από τη στάση της διοίκησης του Δήμου. Δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος δεν είναι μαγαζί κανενός ας το καταλάβουν όλοι. Θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια, αξιοκρατία και πάνω απ’ όλα σεβασμός και αξιοπρέπεια προς τους πολίτες.
Ζητάμε από τον Ιανουάριο τα στοιχεία για ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει, στο οποίο δεν πρέπει να μένουν σκιές, αλλά η διοίκηση μας εμπαίζει. Αφού λοιπόν εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο συνεργασίας μαζί της και αφού έπεσαν στο κενό οι όποιες μας προσπάθειες να πείσουμε ότι θα πρέπει να μας χορηγηθούν τα στοιχεία που ζητάμε, δεν μας απέμενε πια τίποτε άλλο, από το να κινηθούμε μέσω της Εισαγγελίας.
Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση, ότι η μείζον αντιπολίτευση θα αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για το καλό και το συμφέρον των δημοτών, με μοναδικό στόχο την διαφάνεια και την αλήθεια».

 

πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

eis1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york