Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Με Τζιμπούρ στο Περιστέρι!


Αγωνία τέλος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο Ραφίκ Τζιμπούρ τίθεται στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο...

Το πρώτο «κανόνι» των «ερυθρόλευκων», αλλά και του πρωταθλήματος (σ.σ.: 6 γκολ σε 4 ματς) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο στην προπόνηση της Τετάρτης κι αποχώρησε από την προπόνηση. Χθες ακολούθησε θεραπεία και συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ σήμερα Παρασκευή (28/9) ανέβασε ρυθμούς κι έτσι ο Ζαρντίμ τον πήρε μαζί του στην αποστολή.

Ωστόσο, οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός δεν είναι με το μέρος του και στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο πρώην «Περιστεριώτης», Κώστας Μήτρογλου. Κι αυτό γιατί ο Ζαρντίμ δεν θέλει να ρισκάρει αν δεν είναι 100% έτοιμος ο «τρομοκράτης», καθώς ακολουθεί και το ματς της προσεχούς Τετάρτης με την Αρσεναλ στο «Emirates» για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Προβάδισμα ο Κάρολ για τα δύο προσεχή ματς

Μπορεί ο Ζαρντίμ να είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Κάρολ στην Ελλάδα και τον Μέγερι στο Champions League, όμως είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τελικά γνώμη και να πάει σε σταθεροποίηση ενός εκ των δύο.

Η αρχική του σκέψη, άλλωστε, περιείχε τεράστιο ρίσκο, κάτι που φάνηκε με το... καλημέρα και με την κακή παρουσία του Μέγερι που μπήκε να παίξει κόντρα στη Σάλκε χωρίς να έχει συμμετοχή έως τότε σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Η τελική απόφαση για τον πορτιέρο που θα παίξει με τον Ατρόμητο, αλλά και με την Αρσεναλ θα παρθεί σήμερα στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα, με τον Κάρολ να είναι πάντως αυτός που φαίνεται πως έχει το προβάδισμα, με τη λογική ότι έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια και γενικότερα δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση (και ψυχολογικά) από τον Μέγερι.
-->


Από Enimerwsi.gr : http://www.enimerwsi.gr/   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york