Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ανεξάρτητος ο Παναγιώτης Κουζής

Η Δημοκρατική Αριστερά που συμμετείχε στο Δημοτική παράταξη τους πλειοψηφίας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, "Δημοτική Αλλαγή Ραφήνας-Πικερμίου", με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι αποχωρεί από την παράταξη και ανεξαρτητοποιείται γιατί δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες για αναμόρφωση της πόλης και όχι μόνο.

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ. Παναγιώτης Κουζής, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Οι δεκαπέντε μήνες της συμπαράταξης του κόμματός μου με την παράταξη της πλειοψηφίας ανέδειξαν μόνο προβλήματα στην ειλικρίνεια και τη συλλογικότητα της συνεργασίας μας. Οι δημιουργικές μας προτάσεις, παρά την κατ' αρχήν αποδοχή τους από το Δήμαρχο, αναιρέθηκαν σταδιακά και στη συνέχεια δεν υπήρξε κανένα θετικό έργο, ούτε καν έστω μια σπίθα ελπίδας για την όποια αναπτυξιακή δραστηριότητα του δήμου μας στο μέλλον.

[...] «Οι καταγγελίες μου προσωπικά στο δήμαρχο για αδιαφάνεια στο ΔΟΠΑΠ (νομικό πρόσωπο του Δήμου) και για τον αποκλεισμό μου από τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες που αφορούν την οικονομική διαχείριση του οργανισμού δεν βρήκαν ανταπόκριση.

Αλλά και η δημόσια τοποθέτηση του δημάρχου σε σοβαρά ζητήματα με αποκορύφωμα τα μασημένα λόγια στην επιστολή του για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της μεγάλης αξίας δημοτικής έκτασης στο Ντράφι, την οποία διεκδικεί ο τοπικός ιδιωτικός συνεταιρισμός και η εμπιστοσύνη που ο κ. Χριστόπουλος συνεχίζει να δείχνει στην αντιδήμαρχο η οποία (μόνη και σε αντίθεση με όλο το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο) στράφηκε επανειλημμένα κατά των συμφερόντων του Δήμου, καθιστούν αδύνατη πλέον τη συμπόρευσή μου μαζί του».

H ANAKΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Η Δημοκρατική Αριστερά Ραφήνας Πικερμίου αποσύρει τη στήριξή της στην παράταξη Δημοτική Αλλαγή Ραφήνας-Πικερμίου του Γιώργου Χριστόπουλου και αποχωρεί από τη δημοτική πλειοψηφία.

Οι δεκαπέντε μήνες της συμπαράταξης ανέδειξαν σοβαρά προβλήματα στην ειλικρίνεια και τη συλλογικότητα της συνεργασίας σε σημαντικούς τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων είναι:

α. Η άρνηση της υλοποίησης των συμφωνηθεισών προεκλογικά προτάσεών μας, ως προς την αναμόρφωση της πόλης μας,

β. Η αδιαφάνεια στη διαχείριση των κονδυλίων, ιδιαίτερα του ΔΟΠΑΠ,

γ. Η αδιευκρίνιστη στάση του δημάρχου και η συνεχιζόμενη στήριξη και εμπιστοσύνη του προς την αντιδήμαρχο στο ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα που αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της μεγάλης αξίας δημοτικής έκτασης στο Ντράφι την οποία διεκδικεί τοπικός ιδιωτικός συνεταιρισμός.

Επειδή κρίνουμε ότι όλα αυτά στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου και καθιστούν αδύνατη πλέον τη συμπόρευση μας μαζί του, περνάμε στον χώρο της αντιπολίτευσης.

Η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των δημοτών της Ραφήνας και του Πικερμίου προτείνοντας από δω και στο εξής δημόσια τα έργα και τις δράσεις που θεωρεί αναγκαία, και ασκώντας επίσης δημόσια τον έλεγχο στην τοπική εξουσία συμπορευόμενη με τις ουσιαστικές επιθυμίες και ανάγκες των πολιτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york