Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Ποιός είναι ο Σπ. Πανάς, νέος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

PANAS Ο κ. Σπύρος Πανάς εξελέγη νέος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στη θέση του παραιτηθέντος Δημάρχου κ. Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Η μυστική ψηφοφορία διεξήχθη μεταξύ των 20 εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο Δημαρχείο Βούλας.

Στην ψηφοφορία ο Σπύρος Πανάς έλαβε δώδεκα ψήφους, έναντι τεσσάρων του υποψηφίου Δημητρίου Δαβάκη και τριών του Ιωάννη Νιτερόπουλου. Βρέθηκε επίσης ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Μετά την εκλογή, ο νέος Δήμαρχος κ. Πανάς ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, και δήλωσε: «Θα πω μια φράση του Γρηγόρη Κασιδόκωστα: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σας καλώ όλους μαζί να δουλέψουμε σκληρά ώστε υλοποιήσουμε το όραμα του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και να καταστήσουμε το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δήμο Πρότυπο για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα».  

Ο Σπύρος Πανάς εκλέγεται ανελλιπώς από το 1990 δημοτικός σύμβουλος Βουλιαγμένης με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Στα 20 χρόνια θητείας στο Δήμο Βουλιαγμένης, ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα υπηρετώντας μεταξύ άλλων τη θέση του Αντιδημάρχου με αρμοδιότητες Πρασίνου, Περιβάλλοντος, Οικονομικών, Διοίκησης και Τεχνικών ασκώντας παράλληλα τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Δημάρχου.

Η συμμετοχή του στο προγραμματισμό, σχεδιασμό και στην υλοποίηση παρεμβάσεων κι έργων, συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβάθμιση της αισθητικής και ποιότητας ζωής στη Βουλιαγμένη.

Το 2010, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στον ενοποιημένο Δήμο Βάρης Βούλας  Βουλιαγμένης και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Προστασίας, ενώ με απόφαση του Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα, ορίστηκε Αναπληρωτής Δημάρχου από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής.

http://www.triavita.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york