Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δύο συλλήψεις για το οπλοστάσιο στην Αρτέμιδα

| |

041 Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές σχετικά με το παράνομο οπλοστάσιο που εντοπίστηκε τη Δευτέρα το πρωί, σε κτίριο στην Αρτέμιδα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, συνελήφθησαν ένας 56χρονος άνδρας και μία 49χρονη γυναίκα που κατηγορούνται για διακεκριμένη κατοχή όπλων και πυρομαχικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνησή τους. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αναζητείται επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ένας ακόμη 50χρονος αλλά και άτομα που περιγράφονται ως ταχυδρομικοί αποστολείς δεμάτων από το εξωτερικό προς τον καταζητούμενο. Με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν, μέχρι στιγμής, οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και εισήγαγαν παρανόμως, μετέφεραν και κατείχαν πλήθος όπλων από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία τα οποία διακινούσαν χωρίς ακόμη να είναι γνωστό ποιοί είναι αυτοί που τα προμηθεύονταν.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει κάνει έρευνα σε δύο σπίτια και ένα γραφείο στις περιοχές της Αρτέμιδας και του Πικερμίου, που ανήκουν στους τρεις Έλληνες κατηγορούμενους, όπου εντοπίστηκαν 13 πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, 3 πολεμικά τυφέκια τύπο Μ1, ένα υποπολυβόλο, 16 πιστόλια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο κάνες πολεμικών τυφεκίων, 700 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 2 μαχαίρια, πλήθος εξαρτημάτων που αφορούν πιστόλια, πολεμικά τυφέκια και αυτόματα όπλα και κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

sigmalive

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york