Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος – ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για το ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

|

Δήμος Σπάτων Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος στο πλαίσιο της βασικής απόφασης του Δημοτικού του Συμβουλίου (αρ. απ. 13/2011 ) σε σχέση με μία βιώσιμη και κοινωνικά αποδεκτή λύση του αποχετευτικού ζητήματος και σε αναμονή των οριστικών θέσεων της πολιτείας για το εν λόγω θέμα, διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ημερίδα ενημέρωσης των πολιτών και των φορέων της ευρύτερης περιοχής, την Κυριακή, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 και ώρα 9.30π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ» στα Σπάτα, προκειμένου να αναζητηθεί επιστημονικά, υπεύθυνα και τεκμηριωμένα η ενδεδειγμένη λύση.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιασθούν απόψεις και θέσεις από επιστήμονες κύρους (Έλληνες και ξένους) που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην διαμόρφωση μιας πρότασης βάσης, που θα λαμβάνει υπ’ όψη της το περιβαλλοντικό κόστος, την δημόσια υγεία και τα οικονομικά μεγέθη της σημαντικής αυτής υποδομής.
Καλούμε την πολιτεία, τους εμπλεκόμενους φορείς της κοινωνίας, την επιστημονική κοινότητα και τους πολίτες της περιοχής να συμβάλλουν, στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού διαλόγου στην εξεύρεση μιας οριστικής λύσης για το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, βιώσιμης, κοινωνικά αποδεκτής και συμβατής περιβαλλοντικά.

ΚΟΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για το ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 9.30π.μ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ» στα ΣΠΑΤΑ

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york