Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Φοιτητής Ιατρικής ο 25χρονος που σκότωσε ληστή


Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί το απόγευμα της Πέμπτης, ο 25χρονος φοιτητής Ιατρικής, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 43χρονο αλλοδαπό ληστή που εισέβαλε μαζί με έναν...
ακόμη ομοεθνή του στο σπίτι του νεαρού στην Παιανία.
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων θα βρίσκονται κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο φοιτητή και την οικογένειά του.
"Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω", φέρεται να είπε ο 25χρονος που πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε τον 43χρονο αλλοδαπό ληστή. Διαβάστε περισσότερα για το προφίλ του νεαρού
Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του νεαρού φοιτητή στο protothema.gr Αλέξανδρου Αλεξανδράκη, ο εντολέας του είναι συντετριμμένος από το συμβάν και πως δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να πυροβολήσει και να σκοτώσει το ληστή, ωστόσο πάνω στην καταδίωξη, πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη και το όπλο εκπυρσοκρότησε.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 25χρονος σπουδάζει στο πανεπιστήμιο και παράλληλα βοηθάει τον πατέρα του στις δύο ταβέρνες που διατηρεί.
Τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του, δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα στην τοπική κοινωνία της Παιανίας, ενώ την καραμπίνα φέρεται να την κατείχε μόνιμα, καθώς ο νεαρός ήταν κυνηγός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york