Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επιχορήγηση των φορέων του Δήμου Σαρωνικού

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επιχορήγηση των φορέων του Δήμου Σαρωνικού.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ιωάννη Καραβοκύρη είχαν σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Τσαλικίδης και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου Σαρωνικού (ΠΑΟ Καλυβίων, Αθλητικός Όμιλος Λαγονησίου, Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Όμιλος Θυμαριού «Αίολος» Παλαιάς Φώκαιας) για να συζητήσουν το ζήτημα που έχει προκύψει με την οικονομική τους ενίσχυση.

Στη συνάντηση οι συμμετέχοντες έθεσαν υπόψη του κ. Καραβοκύρη το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τη μη έγκριση των ενταλμάτων πληρωμής για τις επιχορηγήσεις των φορέων από την Υπηρεσία Επιτρόπου. Παράλληλα, ο Δήμαρχος κ. Φιλίππου κατέθεσε στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού το κείμενο της διαμαρτυρίας των φορέων, τα εντάλματα πληρωμής των οποίων επεστράφησαν αθεώρητα, παρά το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είχε λάβει ομόφωνη απόφαση (αρ. αποφ. 165/22-6-2011) για την οικονομική ενίσχυση τους.

Ο Πρόεδρος, αφού άκουσε το Δήμαρχο Σαρωνικού και τους εκπροσώπους των φορέων, δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να επιλύσει το πρόβλημα άμεσα και ότι θα φροντίσει για την έγκριση των επιχορηγήσεων των φορέων του Δήμου Σαρωνικού.

*Συνημμένα αποστέλλουμε το έγγραφο του Δήμου προς τους αρμόδιους φορείς καθώς και το κείμενο διαμαρτυρίας των φορέων.

επιστολή Δήμου για επιχορηγήσεις φορέων_pagenumber.001 επιστολή διαμαρτυρίας φορέων για περικοπή επιχορηγήσεων_pagenumber.001 επιστολή διαμαρτυρίας φορέων για περικοπή επιχορηγήσεων_pagenumber.002

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york