Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 Ή ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΗ ΛΥΣΗ; ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ & ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ!

|

09E3B5731BCE9F5DB04DAAC1DB997865

07 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρία μόλις χρόνια και 4 πρωθυπουργούς (!) μετά την είσοδο της Ελλάδας στο μηχανισμό "στήριξης" της τρόικας και των Μνημονίων αφανισμού του ελληνικού λαού και το βιοτικό επίπεδο κάθε πολίτη επιδεινώνεται ραγδαία. Δύο Μνημόνια, δύο εφαρμοστικοί νόμοι, δύο νέες δανειακές συμβάσεις, δύο μεσοπρόθεσμα προγράμματα έξτρα μέτρων εξαθλίωσης και πείνας, ένα "εθελοντικό" PSI που ρίμαξε τα δημόσια ταμεία κουρεύοντας τα ομόλογά τους αποτελούν τη μέχρι τώρα συγκομιδή των προδοτικών κυβερνήσεων του χθες προς την κατεύθυνση του εξευτελισμού του ελληνικού λαού και του διαμελισμού της πατρίδας μας. 3.500 αυτοκτονίες ο τραγικός απολογισμός της πολιτικής τους!

Υπάρχει μήπως άλλος δρόμος; Μπορούμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία, διατηρώντας την ανεξαρτησία μας και υιοθετώντας ρυθμούς ανάκαμψης με εκμετάλλευση του δημόσιου πλούτου μας ή είμαστε υποχρεωμένοι να παραχωρήσουμε αυτόν αντί πινακίου φακής στα εξωχώρια αρπακτικά που τον επιβουλεύονται; Κι αν συμβεί αυτό τι ακολουθεί; Υπάρχει ανάπτυξη μέσα στα Μνημόνια ή μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα τα αφεντικά της τρόικας εσωτερικού; Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η κυβέρνηση; Πώς θα οργανωθούμε ενάντια στη λαίλαπα που οργάνωσαν εναντίον μας; Ποιες είναι οι γραμμές άμυνας που θα προστατεύσουν την Ελλάδα μας κι εμάς τους ίδιους; Μπορούμε τελικά να μείνουμε ελεύθεροι;

Σε όλα αυτά και πολύ περισσότερα ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00-16:00 στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Περρή Στεφάνου, Ραφήνα) σε ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα όλες τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στον τόπο μας. Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν ο βουλευτής Αττικής Παύλος Χαϊκάλης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" Γιώργος Αναγνωστάκος, οι οποίοι και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μας σχετικά με τις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε ως έθνος-κράτος για να αντισταθούμε στον αφανισμό μας!

Παράλληλα θα διεξαχθεί συλλογή υπογραφών των πολιτών που επιθυμούν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα εξετάσει τις συνθήκες και τις ευθύνες για την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια. Το "θεατράκι του παραλόγου" που οι συνεταίροι και συνυπεύθυνοι για το ξεπούλημα της πατρίδας μας έστησαν κατά τη συζήτηση του σχετικού θέματος στη Βουλή για να συγκαλύψουν για ακόμη μία φορά τα αμοιβαία εγκλήματά τους κατά του έθνους μας πρέπει να τελειώσει εδώ! Καμία επιείκια για τους προδότες της πατρίδας μας, καμία επιείκια για τους συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής... Θα τους στείλουμε όλους στη δικαιοσύνη θέλουν δε θέλουν!

Συντονιστική Επιτροπή Κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

Ραφήνας-Πικερμίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york