Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Τελετή Έναρξης Διαλεκτικής Χρονιάς 2011-12

Τελετή Έναρξης

Διαλεκτικής Χρονιάς 2011-12

Σε συνεργασία με τον «Σφηττό»

anatolikiattikinews_blogspot053 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Β΄ Περιφέρειας και τα Διοικητικά Συμβούλια των Διαλεκτικών Ομίλων οργανώνουν, κοινή Τελετή Έναρξης της νέας Διαλεκτικής Χρονιάς 2011-12, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Κορωπίου. Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κρωπίας «Σφηττός» στο πλαίσιο της πολιτικής του βούλησης για υποστήριξη της δράσης των συλλόγων της πόλης συνεργάζεται και στηρίζει την Τελετή Έναρξης της διαλεκτικής χρονιάς.

Η φετινή Έναρξη, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι αφιερωμένη στον εορτασμό των εκατό χρόνων από τη γέννηση του ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.

------------------

Η Β ΄Περιφέρεια αποτελείται από τους τέσσερις ομίλους Παιανίας και Κορωπίου, τον όμιλο Μαρκοπούλου και Καλαμάτας.Ο Διαλεκτικός Όμιλος Ελλάδος ιδρύθηκε το 1970 από την Κλαίρη Δημ. Μπαμπάκου.Ο ιδρυτικός Όμιλος ήταν ο Α' Αθηνών, ο οποίος λειτούργησε έως το 1979. Στην συνέχεια ιδρύθηκαν οι Όμιλοι Παιανίας, Α' Κηφισιάς και Β' Αθηνών, που αποτέλεσαν ενιαία Περιφέρεια και την απαρχή της περαιτέρω ανάπτυξης του Διαλεκτικού Ομίλου. Το 1988 - 1989, η Περιφέρεια διαιρέθηκε σε δυο Περιφέρειες, Α' και Β', με Προέδρους τις Ολυμπία Μπισκίνη και Κική Σιδέρη αντίστοιχα.

Το 1993 - 1994, ιδρύθηκε η Γ' Περιφέρεια, με Πρόεδρο την Αγγελική Ψάλτη.

Το 1994 - 1995, με την ίδρυση του Γ' Ομίλου Αθηνών, οι όμιλοι έγιναν 18 και σχηματίστηκε η Ελληνική Διοίκηση - Hellenic Region.Κάθε μέλος που έρχεται στον Διαλεκτικό Όμιλο συμμετέχει άμεσα σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο βασίζεται σε συνδυασμό διαφόρων μεθόδων εκπαίδευσης ενσωματωμένων στην λειτουργία του κάθε ομίλου και στην ημερήσια διάταξη. Η μάθηση μέσω της αυτοεκπαίδευσης και της πρακτικής είναι απολύτως αναγκαία για την επιτυχία του προγράμματος, το οποίο προάγει την ανάπτυξη της ικανότητας και της εμπιστοσύνης.

Πηγή : www.dialektikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york