Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

HMEΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ Συνέργιες για την προβολή του αθλήματος της αντισφαίρισης και της ενίσχυσης του συλλόγου ΑΜΕΑ Κορωπίου «Αγάπη και Ελπίδα»

HMEΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

Συνέργιες για την προβολή του αθλήματος της αντισφαίρισης και της ενίσχυσης του συλλόγου ΑΜΕΑ Κορωπίου «Αγάπη και Ελπίδα»

anatolikiattikinews_blogspot053 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορωπίου( koropi tennis Club) σε συνεργασία με το Δήμο Κρωπίας, τον σύλλογο ΑΜΕΑ «Αγάπη και Ελπίδα» και με πρωτοβουλία του υπό σύσταση Οργανισμού ΚΥΠΕΛΑ ( Κέντρο Υποστήριξης Ελληνικής Αντισφαίρισης) διοργανώνουν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19.30 εκδήλωση επίδειξης tennis από γνωστούς έλληνες πρωταθλητές στο χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης ( πρώτη πάροδος Κοσμά Νικολού, τηλ. 210-6620329). Στη συνέχεια όποιος επιθυμεί από τα παιδιά και τους ενήλικες μπορεί να παίξει μαζί τους στα διαθέσιμα γήπεδα του Club ( Πρόγραμμα «Παίξε με τους Πρωταθλητές»). Η διοργάνωση έχει συμβολικό, προαιρετικό, εισιτήριο 5ευρώ για τους ενήλικες με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ΑΜΕΑ Κρωπίας «Αγάπη και Ελπίδα»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york