Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛΕΚΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ

| |

Προς  ΑΛΕΚΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ 
(με  αφορμή όσα έγραψε  για τη συνέντευξη  Κωνσταντά)

 
            Μύθος 1ος   :    
    “Ο Κωνσταντάς  εθήτευσε ως Δήμαρχος Παλλήνης  16  χρόνια” 
    Πραγματικότητα 1η  : 
      Τα  χρόνια θητείας του Κωνσταντά είναι 12 και δεν ήταν συνεχόμενα. Από το 2002 μέχρι το 2006 στη διοίκηση του Δήμου, υπό τον κ. Γκοτσόπουλο, συμμετείχαν και καθόριζαν την τύχη του και τρία άτομα  που σήμερα είναι υποψήφιοι με τον κ. Ζούτσο. (Ζινέλη, Λεβαντή, Μερτζάνος). Άφησαν  το 2006  χρεωμένο το Δήμο Παλλήνης  με  6 εκ. €. 
             Μύθος 2ος  :
   Xαρακτηρίζεται  η αναφορά του Κωνσταντά  στο μνημόνιο, που περιορίζει τους πόρους προς τους Δήμους, “κερασάκι στην τούρτα”. 
            Πραγματικότητα 2η  :
 “Tούρτα” είναι το μνημόνιο, που φτιάχτηκε από την αφαίμαξη των μισθωτών και των συνταξιούχων και “κερασάκι” οι χρισματούχοι Δήμαρχοι. 
           Μύθος 3ος  :
   “Ο Γέρακας έχει αποχέτευση”...! 
           Πραγματικότητα 3η  :
    Ο κ. Ζούτσος δεν πρόσθεσε ούτε ένα μέτρο στο δίκτυο αποχέτευσης. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21/9 ο κ. Δ. Βελιώτης είπε χαρακτηριστικά: “Αν έχετε να μας δείξετε επί των ημερών σας   έστω και 1 μέτρο αποχέτευσης εγώ θα φύγω από το Γέρακα!” Έχουν περάσει 33 ημέρες και ακόμη περιμένει! 
           Μύθος 4ος  :
    “Η ανάπλαση στο ρέμα της Παναγίτσας υλοποιείται ήδη”! 
          Πραγματικότητα 4η  :
    Παραθέτουμε τις παρακάτω φωτογραφίες από την  ανάπλαση που το 2006 ήταν “άμεσης προτεραιότητας” για τον κ. Ζούτσο.  Φαίνεται ότι ο κ. Φιλιππούσης δεν έκανε τον κόπο να επισκεφθεί πρόσφατα το ρέμα. ( Βρίσκεται αριστερά ανεβαίνοντας την Εθνικής Αντιστάσεως και ξεκινά από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων).
 

      

Δημήτρης Βελιώτης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Γέρακα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york