Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Δήλωση Νίκου Βολάκου, υποψήφιου δήμαρχου Δήμου Σαρωνικού

| | | |


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Δήλωση  Νίκου Βολάκου, υποψήφιου δήμαρχου Δήμου Σαρωνικού.


Σχολιάζοντας φημολογία περί της  καθόδου της κίνησης «Σαρωνικός - Σύγχρονη Πόλη» στις δημοτικές εκλογές, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Νίκος Βολάκος δήλωσε:

«Δυστυχώς πρέπει να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά τα αυτονόητα. Έτσι, για άλλη μια φορά θα θυμίσω σε όλους ότι η δημοτική κίνηση «Σαρωνικός Σύγχρονη Πόλη», είναι μια κίνηση πολιτών μακριά από οργανωμένα συμφέροντα, κατεστημένα κάθε είδους και πολιτικά κόμματα.

Είναι αυτονόητο λοιπόν, ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα συμμετάσχουμε με δικό μας ψηφοδέλτιο, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά μας στους δημότες και ζητώντας την ψήφο τους, με σκοπό τη νίκη.

Είναι επίσης αυτονόητο, ότι τόσο η κίνηση μας, όσο και τα ψηφοδέλτιά μας είναι ανοιχτά σε όσους δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν είτε στη διαμόρφωση των πολιτικών μας για το δήμο είτε στη διοίκηση του δήμου, διεκδικώντας την εκλογή στα όργανα του νέου δήμου Σαρωνικού.

Ο Δήμος Σαρωνικού πρέπει να γίνει μια Σύγχρονη Πόλη και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από τη συμμετοχή και την προσπάθεια των δημοτών του, μακριά από αποπροσανατολιστικές φημολογίες που τους μόνους που ευνοούν είναι είτε τα γνωστά «καθεστώτα» δεκαετιών είτε τους «ανεξάρτητους» εκπροσώπους της «υψηλής πολιτικής» και του κομματισμού».


Λαγονήσι, 12/8/2010
Από το Γραφείο Τύπου
του υποψήφιου Δημάρχου Σαρωνικού
Νίκου Βολάκου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york