Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Καρκούλιας Δημήτρης: Τερματίστε τη λάσπη για τον τόπο μας, οι δημότες του Γέρακα γνωρίζουν την αλήθεια!

| |

Ενώ διανύουμε τον τελευταίο μήνα πριν τις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο προεκλογικός αγώνας στον Γέρακα άρχισε να πολώνεται.

Η πόλωση προέρχεται μόνο από συγκεκριμένα στελέχη του Γέρακα που στηρίζουν τον συνδυασμό του κ. Κωνσταντά.

Έχουν αρχίσει με πάθος να υβρίζουν το έργο που έχει γίνει στον Γέρακα και με ψεύδη και ανακρίβειες δυσφημούν τη πόλη μας επιδιώκοντας να παραπλανήσουν τους δημότες.

Η προσπάθειά τους αυτή βρίσκει αρωγό ορισμένα παραταξιακά έντυπα και συγκεκριμένο blog που δημοσιεύουν συνεχώς τις αναλήθειες, τα ψεύδη και τη λάσπη τους.

Η γραμμή λάσπης κατά του κ. Ζούτσου χαράσσεται μεταμεσονύκτιες ώρες στη κεντρική πλατεία του Γέρακα σε γνωστό στέκι και εκτελείται αμέσως.

Κάθε εβδομάδα «ανακαλύπτονται» κατά φαντασίαν σκάνδαλα, παρανομίες και καταγγέλλονται συνεχώς καταστάσεις. Η γκεμπελίστικη αυτή πρακτική δεν είναι μόνο ανήθικη αλλά και πολιτικά ανέντιμη διότι όλες αυτές οι καταγγελίες από πολλά χρόνια έχουν πέσει στο κενό.

Οι δημότες του Γέρακα γνωρίζουν τους λασπολόγους και δημοτικούς κατηγόρους οι οποίοι επί 4 χρόνια καταγγέλλουν συνεχώς, προσφεύγουν σε όλες τις αρχές καθημερινώς με αποτέλεσμα να μην δικαιώνονται, να εκτίθενται μονίμως και να γίνονται πολιτικά γραφικοί.

Από την άλλη πλευρά τα στελέχη του συνδυασμού του κ Ζούτσου ακολουθούν σεβόμενοι τους δημότες γραμμή ήπιου και πολιτισμένου κλίματος.

Ιδιαίτερα οι υποψήφιοι σύμβουλοι του κ Ζούτσου στη Παλλήνη δεν σπιλώνουν τον κ Κωνσταντά (αν και έχουν πολλά να του χρεώσουν) και προς τιμήν τους δεν δυσφημούν την πόλη τους.

Επειδή ασχολούμαι με τα κοινά του Δήμου Γέρακα 20 χρόνια και πάντα στη πρώτη γραμμή, έχω υποχρέωση και καθήκον απέναντι στους δημότες να αποκαταστήσω την αλήθεια για όσα ψευδώς και με δόλο δημοσιεύονται τελευταία με στόχο την συκοφάντηση του Δήμου μας :

* Το Δημαρχείο του Γέρακα είναι 4800 τμ (υπόγειο 2300 τμ, ισόγειο 1200 τμ, 1ος όροφος 1100 τμ) και στοίχησε 7.674.412€ πλέον Φ.Π.Α. Στο ποσό αυτό συνυπολογίζονται το κόστος της μελέτης (383.000€), τα τοιχία βάθους 6 μέτρων για τη στήριξη, ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα συστήματα εξαερισμού – κλιματισμού, ο υποσταθμός της ΔΕΗ η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, η ειδική κατασκευή, και πολλά άλλα.

Όλα τα κονδύλια έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχουν περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο από το 2001 έως σήμερα.

* Η σύγκριση του κόστους του Δημαρχείου με αυτό της Εθνικής Τραπέζης είναι ανόμοια. Το Δημαρχείο ανεγέρθη από τα θεμέλια ενώ το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας προϋπήρχε ολοκληρωμένο από πολλά χρόνια, λειτουργούσε ως εμπορικό κέντρο και απλά έγινε σε αυτό μετασκευή.
* Η συνεχείς καταγγελίες για παράνομους ισολογισμούς, για κονδύλια νερού ακόμα και για τον αέρα που αναπνέουμε έχουν τεθεί στο αρχείο των ελεγκτικών υπηρεσιών ως τελείως αβάσιμες και απολύτως αναληθείς.

Απεναντίας και παρά την πολεμική που δέχεται ο Δήμος, ο Γέρακας καθημερινά αυξάνει τους ρυθμούς και δείκτες ανάπτυξής του.

Το μεγάλο έργο που έχει γίνει στο Γέρακα και το πλεόνασμα των 10.000.000 € που έχει στα ταμεία του ο Δήμος ενοχλεί πολλούς και ιδιαίτερα τους εχθρούς του τόπου μας.

Πιστεύοντας ότι ο κ Κωνσταντάς δεν συμμετέχει στη γραμμή λάσπης που εξαπολύουν οι «εχθροί του Γέρακα» τον καλώ ως παλιό φίλο και συναγωνιστή Νεοδημοκράτη να συνετίσει όσους έχουν παραφρονήσει πολιτικά και να επιβάλει τη γραμμή του ήπιου πολιτικού κλίματος ακολουθώντας το παράδειγμα του κ Ζούτσου.

Είναι σίγουρο ότι αυτοί που δεν τιμούν και συκοφαντούν τη πόλη τους δεν θα τιμήσουν και το νέο Δήμο που καλούνται να υπηρετήσουν και οι συνδημότες μας είναι σίγουρο πως θα τους αποβάλλουν.

Με τιμή
Καρκούλιας Δημήτρης
Δημοτικός Σύμβουλος Γέρακα Μείζονος Πλειοψηφίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york