Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑ"

| | |

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.jpgΗ Δημοτική Κίνηση «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΑΡΝΑΒΑ» συστάθηκε και λειτούργησε επί 12 χρόνια, με μοναδικό σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη του Βαρνάβα.
Αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, είτε από την θέση της πλειοψηφίας, είτε από αυτή της μειοψηφίας, με αταλάντευτη προσήλωση στον στόχο μας, με ήθος, διαφάνεια, χωρίς συμβιβασμούς και πάνω απ΄ όλα χωρίς προσωπικές επιδιώξεις.
Σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν. Με την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» ο Βαρνάβας βρέθηκε να αποτελεί τμήμα του νέου Δήμου Μαραθώνα.
Ως Δημοτική Κίνηση οφείλαμε, αφού διερευνήσουμε την κατάσταση και αφού κάνουμε τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις, να διαμορφώσουμε άποψη και να πάρουμε θέση.
Τα βασικά μας κριτήρια, στα οποία βασίστηκε η επιλογή μας, ήταν η με τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Βαρνάβα και η ταύτιση των αρχών της Δημοτικής Παράταξης, με την οποία θα συνεργαστούμε, με τις δικές μας αρχές.
Με βάση αυτά τα κριτήρια και μόνο, η Δημοτική Κίνηση «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΑΡΝΑΒΑ», με συντριπτική πλειοψηφία των μελών της, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Δημοτική Παράταξη του ενιαίου Δήμου Μαραθώνα «ΝΕΑ ΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κατσαρό.
Η συνεργασία μας αυτή γίνεται σε ισότιμη βάση, με συνδιαμόρφωση του Προγράμματος, με αποκεντρωμένη περιφερειακή λειτουργία και βασικούς στόχους την ομογενοποίηση του νέου Δήμου και την ισόρροπη ανάπτυξή του.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής μας Κίνησης να στηρίξουν ενεργά την «ΝΕΑ ΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» και να δώσουμε μαζί την μάχη για την νικηφόρα πορεία της.
Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι όπως, χρόνια τώρα, μας ξέρετε.
Με ήθος, με αρχές, δυναμικά και ασυμβίβαστα.

Βαρνάβας 11 Αυγούστου 2010

Για την Δημοτική Κίνηση «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΑΡΝΑΒΑ»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york