Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Σαρωνικός-Σύγχρονη Πόλη: Πρόσκληση για συμμετοχή και προσφορά.

| | | | |

Σαρωνικός-Σύγχρονη Πόλη: Ας ενεργοποιηθούμε, για να μην επιτρέψουμε στα κάθε λογής “κυκλώματα” να διαχειρίζονται τα δημοτικά πράγματα, σε βάρος του συνόλου.

Η  Σύγχρονη Πόλη είναι μια ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, που στηρίζεται στην εθελοντική ένωση ελεύθερων, από δεσμεύσεις, πολιτών.

Έχουμε όραμα. Έχουμε πρόγραμμα. Έχουμε τη διάθεση.

Χρειαζόμαστε όμως, τη βοήθειά σου. Ας είμαστε ρεαλιστές. Όποιος προσπαθεί να ανατρέψει κατεστημένα και συμφέροντα ετών και είναι επιλογή του να μην ανήκει σε κυκλώματα ούτε να στηρίζεται επίσημα ή ανεπίσημα από κομματικούς μηχανισμούς, έχει απόλυτη ανάγκη από τη στήριξη και τη βοήθεια των συμπολιτών του.

Γι’ αυτό σε προσκαλούμε στα γραφεία μας στο Λαγονήσι, Λ.Καλυβίων & Ολύμπου, από  Δευτέρα έως Παρασκευή, 6.00μμ-9.00μμ, (τηλ  22910-23245, 22910-71614  κιν  6977686574), για να γνωριστούμε, και να παλέψουμε μαζί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για μας και τα παιδιά μας.

Αν πάλι δεν μπορείς, επικοινώνησε μαζί μας ηλεκτρονικά, στις διευθύνσεις: nvolakos@otenet.gr    ή     info@polisonline.gr

Σε περιμένουμε!

Είναι γνωστό ότι η δική μας αδιαφορία για τα κοινά, ευνοεί την ανάπτυξη και διατήρηση των κάθε λογής ¨κυκλωμάτων”, “κατεστημένων” και “συμφερόντων”.  Μόνο με την ενεργοποίησή μας και τη συμμετοχή μας στα κοινά (στο μέτρο που ο καθένας μπορεί), είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από τα “παράσιτα”της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η μη συμμετοχή και η εκ του ασφαλούς κριτική του καναπέ δεν πρόκειται ποτέ να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα στα οποία μας έχουν οδηγήσει οι επαγγελματίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york