Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Μάγεψαν το κοινό στον Δήμο Αναβύσσου ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Έλλη Πασπαλά

Μαγική ήταν η βραδιά για το πλήθος κόσμου που βρέθηκε ενόψει της εκδήλωσης στην παραλία Αναβύσσου το Σάββατο 07/08 . Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Έλλη Πασπαλά ήταν η απόλυτη εγγύηση για μια ποιοτική ψυχαγωγία .

Ο Σταύρος Ξαρχάκος ανέλαβε την ενορχήστρωση διαχρονικών τραγουδιών , σε ποίηση του Νίκου Γκάτσου( χάρτινο το φεγγαράκι , Αθανασία, Άσπρο Περιστέρι , Αν θυμηθείς το όνειρο μου , Κεμάλ , το δίχτυ ,τ’όνειρο καπνός κα.) που υπογράφουν όχι μόνο ο Σταύρος Ξαρχάκος , αλλά και ο Μάνος Χατζιδάκης , ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Δήμος Μούτσης .

Η αυλαία άνοιξε με το καλοσώρισμα της κυρίας Αναστασίας Τσιακάλου , Αναπληρώτριας Δημάρχου και Υπεύθυνης του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού του Δήμου Αναβύσσου . Η κυρία Τσιακάλου αφού καλοσώρισε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση έκανε λόγο για την σημαντικότητα της παραλίας της Αναβύσσου, ενός ελεύθερου χώρου που αποτελεί ανάσα δροσιάς και πολιτισμού καθώς και σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή, για όλο τον Δήμο Σαρωνικού. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αναβύσσου κύριος Σάββας Γκέραλης. Απευθύνοντας έναν χαιρετισμό και δηλώνοντας με συγκίνηση ως πρώτος και τελευταίος Δήμαρχος Αναβύσσου, ότι η Ανάβυσσος όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να αναβαθμιστεί με πολλά έργα σημαντικότερα των οποίων είναι και το έργο της παραλίας που αποτελεί ένα ‘κόσμημα’ για την περιοχή, πόλο έλξης για πολλούς δημότες και παραθεριστές, καθώς και έκφραση έμπνευσης πολλών καλλιτεχνών .

Έπειτα, τη σκυτάλη στον μαγικό κόσμο της μουσικής «πήρε» το μουσικό σύνολο του Σταύρου Ξαρχάκου που υπό την καθοδήγησή του, συνόδευε μουσικά την εκφραστική και αισθαντική φωνή της κ. Πασπαλά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το δημοτικό συμβούλιο Αναβύσσου, υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Σαρωνικού καθώς και φορείς κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της περιοχής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york