Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Κορωπί


Πραγματοποιήθηκε  στις 28, 29, και 30 Μαΐου 2010 στο Γήπεδο «Αντώνιος Πρίφτης» το ετήσιο (4ο ) Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσαν ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κρωπίας και τα Δημοτικά Σχολεία Κορωπίου. Συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία του Κορωπίου : 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, Σχολή Ποριώτου και Δημοτικό Σχολείο Κιτσίου. Το πρωτάθλημα χωρίστηκε σε δύο  επιμέρους πρωταθλήματα,  αγοριών και κοριτσιών. Στο πρωτάθλημα αγοριών συμμετείχαν 6 σχολεία και στο κοριτσιών 4 (1ο, 2ο, 3ο,4ο).
Το  πρωτάθλημα αγοριών διεξήχθη σε  τρεις φάσεις (προκριματικός, ημιτελικοί και τελικός).  Στα ημιτελικά νικητές ήταν το 2ο  Δημοτικό και η Σχολή Ποριώτου. Στο τελικό πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο.
Το  πρωτάθλημα κοριτσιών ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις.  Στο τελικό συμμετείχαν το 3ο Δημοτικό σχολείο και το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο. 
Μετά  τη λήξη των αγώνων ακολούθησε η  απονομή του Κυπέλλου στις νικήτριες ομάδες καθώς και η απονομή διπλωμάτων  σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορωπίου την απονομή έκαναν ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του ΔΑΟΚ κ. Γιάννης Γκίκας (Τσάκωνας) και η Πρόεδρος του ΔΑΟΚ δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Γκίκα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york