Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στην Αγίου Θωμά

Σε «γεφύρι της Άρτας» τείνει να εξελιχθεί η βελτίωση της οδού Αγίου Θωμά (βοήθειά μας!), που συνδέει την Παιανία με τα Σπάτα, αφού 7 μήνες μετά την έναρξη των εργασιών το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί. Η σύμβαση, υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2006, έκτοτε ακολούθησαν οι απαλλοτριώσεις των απαιτούμενων εκτάσεων και ακολούθησε η έρευνα της αρχαιολογικής υπηρεσίας. Ο εργολάβος ανέλαβε στα τέλη Οκτωβρίου 2009 και μέχρι σήμερα οι εργασίες δεν έχουν φτάσει ούτε στα … μισά του δρόμου!
Μετά από πολλές αυτοψίες στην περιοχή, διαπιστώσαμε ότι μόνο πέντε άνθρωποι (έως κανένας) εργάζονται για τη βελτίωση της οδού, γεγονός που ίσως να δικαιολογεί την τόση καθυστέρηση. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι το έργο, ενώ έχει φτάσει σχεδόν στη μέση, «βγήκε» από το πρόγραμμα Π.Ε.Π. και πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Ε.Σ.Π.Α..
Έτσι η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής έσπευσε με ανακοίνωσή της να ενημερώσει για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην περιοχή, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των κατοίκων και των οδηγών τόσο για την ασφαλή διέλευση, όσο και για την αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι τα έργα θα διαρκέσουν έως τις 18 Ιουλίου 2010 και θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
1. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα προς Αττική Οδό της οδού Αγ. Θωμά για το τμήμα από την οδό Αγ. Αθανασίου μέχρι την Αττική Οδό και εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Αγίου Αθανασίου και Αμπελώνος.
2. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις ανωτέρω οδούς.
3. Καθορισμό των οδών Αγίου Θωμά, Αγίου Αθανασίου και Αμπελώνος ως οδούς με προτεραιότητα έναντι των καθέτων αυτών.
Ταλαιπωρίας συνέχεια λοιπόν, αφού σχολικά λεωφορεία, νταλίκες, επιβατικά και παντός είδους τροχοφόρα θα πρέπει να συνωστίζονται στους παράπλευρους στενούς και επικίνδυνους δρόμους! Εμείς ευχόμαστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα…
 Όλα στο βωμό του προεκλογικού πλάνου …
Πηγή: Mesogianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york