Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Συνάντηση του Αντώνη Γάκη Αντιπροέδρου Ν.Σ Αν. Αττικής με τον Έπαρχο και το Δήμαρχο Θήρας

Μια πολύ επικοδομιτική σειρά συναντήσεων έλαβαν μέρος στα Φηρά Σαντορίνης ανάμεσα στον Αντώνη Γάκη, Αντιπρόεδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αν. Αττικής και ιδρυτικού μέλους την Ένωσης Θηραίων Λαυρεωτικής Μεσογαίας Αττικής, με τον Έπαρχο Θήρας Χρ. Ρούσσο και με τον Δήμαρχο Θήρας Άγγελο Ρούσσο, παρουσία και του Προέδρου του Δημοτικού Ταμείου Θήρας Γ.Γρατσία.

Στις 2 αυτές συναντήσεις κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι λιμενικές υποδομές που έχουν ξεκινήσει στη Σαντορίνη και στα γύρω νησιά και η ανάγκη επιτάχυνσης των έργων για να αποκτήσει η Σαντορίνη τις λιμενικές υποδομές που χρειάζονται για να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική στο διεθνές τουριστικό πεδίο.

Τις επόμενες μέρες αντιπροσωπεία του Λιμενικού Ταμείου Θήρας θα συναντηθεί στην Ακτή Βασιλειάδη με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλιακής Πολιτικής Γ.Βλάχο για να τεθεί το χρονοδιάγραμμα δράσεων.

Ένα δεύτερο θέμα ήταν η αδελφοποίηση των πόλεων της Λαυρεωτικής και της Θήρας τον επόμενο καιρό με αφετηρία την Κυριακή 18 Απρίλη που επίκειται η αδελφοποίηση της Κοινότητας Οίας -Θηρασιάς με το Λαύριο.

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 6 η ώρα μ.μ στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york