Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010 διεξήχθη η δεύτερη φάση
στη Ν. Φιλαδέλφεια και κατέκτησε την 5η θέση σε πανελλαδικό επίπεδο
Σύμφωνα με ανακοίνωση του 3ου Λυκείου Κορωπίου : Οι μαθητές της Β΄ Λυκείου του 3ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου, Καλαμβόκας Ιωάννης, Μανούσης Χρυσόστομος και Μπουγιούκας Ελπιδοφόρος, κατέκτησαν το 1ο βραβείο του Διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών ¨euso 2009¨ που διεξήχθη σε τοπικό επίπεδο στην Παλλήνη, υπό την επίβλεψη του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών Ανατολικής Αττικής. Η τελετή βράβευσης έγινε στις 12 Δεκεμβρίου 2009 στην Παλλήνη.
Οι μαθητές διαγωνίστηκαν σε εργαστηριακές ασκήσεις στη Φυσική, Χημεία και Βιολογία στο Ε.Κ.Φ.Ε. Ανατολικής Αττικής. Ο διαγωνισμός αυτός ήταν η πρώτη φάση της Πανευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Φυσικών Επιστημών. Η δεύτερη φάση διεξήχθη στις 16 Ιανουαρίου 2010 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Oι μαθητές του Κορωπίου κατέκτησαν την 5η θέση πανελλαδικά αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να προχωρήσουν στην τελική φάση στο Γκέτεμποργκ. Ήταν άλλη μια μεγάλη διάκριση για το Κορωπί, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 3ου ΓΕΛ. Οι καθηγητές της ομάδας του 3ου ΓΕΛ ήταν οι : Δημητράκης Αναστάσιος - Φυσικός, Καραχάλιου Ιωάννα – Χημικός και Ρήγου Άννα – Βιολόγος.
-----
Ο Δήμαρχος Κορωπίου Θεόδωρος Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Ντούνης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Κορωπίου συγχαίρουν το 3ο Γενικό Λύκειο για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york