Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Εξωραϊσμός εξωτερικών χώρων και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΟ 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου

Για μια ακόμη φορά η συνεργασία του Δήμου Μαρκοπούλου με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου στέφθηκε από επιτυχία, αφού ύστερα από κοινή δράση, εξωραΐστηκαν οι εξωτερικοί χώροι του Σχολείου με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και παραδόθηκαν προς χρήση στους μαθητές.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος ανέλαβε την κατασκευή τριών γηπέδων: (α) μπάσκετ, (β) βόλλεϊ και (γ) μίνι-βόλλεϊ, στον αύλιο χώρο, καθώς και το βάψιμο του κτηρίου και των λοιπών εξωτερικών χώρων της σχολικής μονάδας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων από την πλευρά του, ανέλαβε τα έξοδα για την κατασκευή μακετών και την αγορά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν και την επιμέλεια των αθλητικών φιγούρων στον εξωτερικό τοίχο των γηπέδων, ενώ αντικαταστάθηκε η παλαιά επιγραφή του σχολείου με νέα, στην κεντρική είσοδο του.

Αποτέλεσμα της συντονισμένης αυτής προσπάθειας είναι μια καθαρή και περιποιημένη σχολική μονάδα - αν και η παλαιότερη του Δήμου - με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που μπορούν να χαίρονται οι μαθητές του σχολείου. Μένει τώρα η προσπάθεια να διατηρηθούν τόσο το σχολείο όσο και τα γήπεδα σε αυτήν την κατάσταση και να ακολουθήσουν τέτοιες βελτιώσεις όπου είναι αναγκαίες στο Δήμο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους τεχνίτες κ. κ. Αλέξανδρο και Ιωάννη Κουράνο που ανέλαβαν την κατασκευή των γηπέδων, γιατί πέρα από την άψογη δουλειά τους, μας βοήθησαν σε ό,τι άλλο επιπλέον ζητήσαμε.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york