Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και πολλά παιδικά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2010 στο κολυμβητήριο AQUA LIFE, η εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Άνοιξης. Τα μέλη του ΔΣ οργάνωσαν άψογα την εκδήλωση και υποδέχτηκαν ως άριστοι οικοδεσπότες, περισσότερους από 200 προσκεκλημένους γονείς, φίλους και μικρά παιδιά.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Μάριος Λουκάτος αφού ευχαρίστησε όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, αναφέρθηκε τόσο στο έργο του Συλλόγου μέχρι σήμερα, όσο και στην ανάγκη κατασκευής 2ου Δημοτικού στην Άνοιξης, αφού πλέον το μοναδικό 12θέσιο σχολείο έχει σήμερα 14 τμήματα, σε βάρος των υποδομών και τις ποιότητας εκπαίδευσης που μπορεί να προσφέρει στα παιδιά. Η κατασκευή 2ου σχολείου, σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη έλευση νέων κατοίκων στην περιοχή πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα του Δήμου.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Β Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» κ. Σ. Σπηλιώτης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κ. Κουριδάκης, Β. Κοκμωτός, Δ. Γιαρένης, Γ. Τσακνιάς και Α. Γεωργακόπουλος.

Ο κ. Οικονόμου αφού συνεχάρη το σύλλογο για τη δραστηριότητα και το έργο που έχει αναπτύξει, διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει και αυτός από την πλευρά του το αίτημά του.

Οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά του φούρνου «ΚΑΡΡΑΣ» και τυχερή αναδείχθηκε η μαθήτρια Ιωάννα Κυδωνιεύς. Στη λαχειοφόρο αγορά τυχεροί αναδείχτηκαν: η κ. Φ. Χρονοπούλου που κέρδισε ένα δακτυλίδι προσφορά του κοσμηματοπωλείου «ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ» και ένα ποδήλατο PEUGEOT, ο κ. Α. Καραγιάννης που κέρδισε μια ετήσια συνδρομή εκμάθησης Η/Υ προσφορά της «TECH SCHOOL» και ένα ποδήλατο και η κα Ε. Γιαννιώτη που κέρδισε ένα ποδήλατο. Επιπλέον κληρώθηκαν και κέρδισαν από μία μπάλα ποδοσφαίρου οι κκ Ξανθοπούλου, Μάρα, Ε. Ορφανού, Γ. Παπαδάκης και Α. Μαρκετάκη .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν όλοι οι χορηγοί του συλλόγου, για την πολύτιμη οικονομική προσφορά τους κατά την προηγούμενη χρονιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york