Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ερώτηση του Παντελή Ασπραδάκη για τις μεγάλες καθυστερήσεις των ΕΛΤΑ στην Περιφέρεια Αττικής

Σε αρκετές πόλεις της Περιφέρειας Αττικής παρατηρείται καθυστέρηση στην αποστολή επιστολών και δεμάτων προς τους πολίτες.
Το συγκεκριμένο ζήτημα αναδεικνύει ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, Παντελής Ασπραδάκης με ερώτηση του στο αρμόδιο Υπουργείο.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η αργοπορημένη ή χαμένη αλληλογραφία ορισμένες φορές ενδέχεται να περιλαμβάνει λογαριασμούς (πχ. ΔΕΚΟ, πιστωτικών καρτών, κινητής τηλεφωνίας) που η ημερομηνία πληρωμής έχει λήξει και οι οφειλές αυτών επιβαρύνονται με πρόσθετο τόκο. Επίσης συχνό φαινόμενο είναι οι παραλήπτες να περιμένουν τα δέματα για πολύ καιρό και οι δικαιούχοι των συντάξεων να τις πληρώνονται σε μεταγενέστερο χρόνο, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην αποστολή τους. Επιπλέον καθώς ένα μεγάλο ποσοστό της αλληλογραφίας με προορισμό περιοχές της Περιφέρειας Αττικής καταφθάνει με ελλιπή ή λανθασμένη διεύθυνση ο Παντελής Ασπραδάκης ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό:

Ερωτάστε:

1. Σκέφτεστε την πρόσληψη ή την μεταφορά πρόσθετου προσωπικού σε ΕΛΤΑ πόλεων της Περιφέρειας Αττικής που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα;
2. Προτίθενται τα ΕΛΤΑ να προωθήσουν την ενίσχυση της υποδομής τους για την περαιτέρω ενημέρωση των φυσικών και νομικών προσώπων που στέλνουν αλληλογραφία στους πολίτες;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york