Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κερατέας Ο εκφωνητής του ραδιοσταθμού του Πολυτεχνείου Δημήτρης Παπαχρήστος συναντά τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης των δημοτικών σχολείων Κερατέας

Δυο μέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου στις 19 Νοεμβρίου 2009, στις 11:30 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κερατέας με πρωτοβουλία του Δήμου και παρουσία του Δημάρχου Κερατέας Σταύρου Ιατρού θα πραγματοποιηθεί μια αξιόλογη εκδήλωση.
Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης και των τριών Δημοτικών Σχολείων της πόλης θα συναντήσουν και θα συζητήσουν με τον Δημήτρη Παπαχρήστο, έναν εκ των εκφωνητών του ελεύθερου Σταθμού των Αγωνιζόμενων Ελλήνων Φοιτητών στη ηρωϊκή εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 στο Πολυτεχνείο.

Η εκδήλωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους μαθητές που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γνώση τους για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου μετά την καθιερωμένη γιορτή που γίνεται στα σχολεία στις 17 Νοεμβρίου κάθε χρόνο. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου ο Δήμος Κερατέας θα δώσει ένα αναμνηστικό δώρο που καθιέρωσε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από το 2007. σ’ όλους τους μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολείων (Λύκειο – Γυμνάσιο – Δημοτικά – Νηπιαγωγεία).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york