Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Γιάννης Σγουρός: « Εμείς δουλεύουμε για τον κόσμο, δεν τον δουλεύουμε». Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής, στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΙΡΕΤΟΥ [BINTEO]

SGOYROS_AIRETOI_AIRETIKOI

« Εμείς δουλεύουμε για τον κόσμο, δεν τον δουλεύουμε». αναφέρει στην συνέντευξη του στην εκπομπή ΑΙΡΕΤΟΙ & ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και στους Θανάση Παπαμιχαήλ και Νίκο Βοσδογάνη , ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται από τους υπόλοιπους υποψήφιους.
Απαντώντας στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, η οποία είχε υποστηρίξει σε συνέντευξη της στην εκπομπή ΑΙΡΕΤΟΙ & ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ  ότι κανένας πολίτης δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Περιφερειάρχης,  ο κ. Σγουρός αναφέρει ότι « τα πυροτεχνήματα και τα λόγια του αέρα ποτέ εμένα δεν με αντιπροσώπευαν».
Αναφερόμενος στο πλεόνασμα που παρουσιάζει η Περιφέρεια και στις επικρίσεις για «παρκάρισμα» κονδυλίων, ο Περιφερειάρχης Αττικής σημειώνει ότι « έχουν παρκάρει τη λογική».
Ο Γιάννης Σγουρός επιρρίπτει ευθύνες σε όλους τους εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής για τη σημερινή κατάσταση του τόπου και ζητά να κριθεί από την κοινωνία για το έργο του και όχι από τα κόμματα. Προσθέτει δε ότι η απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων αυξήθηκε από το 13% στο 74%, με αποτέλεσμα δεκάδες έργα να υλοποιούνται σχεδόν σε όλους τους δήμους της Αττικής
Όσον αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων και τα Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων, τονίζει ότι τα έργα αυτά πρέπει να ολοκληρωθούν καθώς τα περιθώρια στενεύουν: Αφενός στο τέλος του 2014 κλείνει η Φυλή, αφετέρου τα ΚΕΛ θα συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη η Αττική.
Τέλος ο κ. Σγουρός αναφέρεται και στο γήπεδο της ΑΕΚ, σημειώνοντας με νόημα ότι το έργο θα το κάνει η Περιφέρεια Αττικής και όχι η ΠΑΕ ΑΕΚ.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ   http://webtv.airetos.gr/video/66622

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york