Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΓΕΡΑΚΑ-ΑΝΘΟΥΣΑΣ: Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στον ανεξάρτητο συνδυασμό ‘’ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ’’ με επικεφαλής την Ειρήνη Κουνενάκη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΛΛΗΝΗ 8.5.2019

Αγαπητοί συνδημότες

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΓΕΡΑΚΑ-ΑΝΘΟΥΣΑΣ θεωρεί πως οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το νέο πλαίσιο λειτουργίας και την απλή αναλογική που εισάγει ως εκλογικό σύστημα, είναι καθοριστικές για το μέλλον των τοπικών κοινωνιών.
Δίνεται για πρώτη φορά, η δυνατότητα ουσιαστικής συνεργασίας στα θέματα που αφορούν τους δημότες και την καθημερινότητά τους.
Η αξιοποίηση της συμμετοχής των πολιτών, θα δώσει μια νέα ώθηση καθώς και τη δυνατότητα λήψης ουσιαστικών αποφάσεων προς όφελος των πολλών, ανοίγοντας νέους δρόμους.
Μετά τις εκλογές, το αυτοδιοικητικό τοπίο, θα είναι εντελώς διαφορετικό. Η συνολική λειτουργία, ο τρόπος λήψης των αποφάσεων, οι κανόνες διαφάνειας θέτουν νέα όρια.
Η απαραίτητη συναίνεση, η ανάγκη δημιουργικής πρότασης για το σύνολο των θεμάτων που αφορούν τους δημότες, βάζουν οριστικό τέλος, στις λογικές της απόλυτης παντοδυναμίας και την ανεξέλεγκτη -χωρίς καμιά λογοδοσία- διοίκηση.
Θα λειτουργήσει θετικά και είναι νομίζουμε απαραίτητο, η αυτοδιοικητική έκφραση να ξεφύγει από τα παραδοσιακά κομματικά όρια και να στηριχθούν συνδυασμοί που εκφράζουν και υλοποιούν τη νέα λογική λειτουργίας, με ευρύτερη πολιτική εκπροσώπηση, για το καλό του συνόλου των δημοτών.
Με βάση το παραπάνω πολιτικό σκεπτικό, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στον ανεξάρτητο συνδυασμό ‘’ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ’’ με επικεφαλής την Ειρήνη Κουνενάκη, ακριβώς επειδή πρόκειται για την πρώτη αυτοδιοικητική προσπάθεια που δημιουργήθηκε στον τόπο μας με αρχές, αξίες και συλλογικότητα. 
Η Δημοτική παράταξη ‘’ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ’’, εκφράζει αυτή τη νέα αντίληψη, στις θέσεις και τις προτεραιότητες της, συναντάμε σημαντικά ζητήματα που αφορούν λύσεις και δημιουργικές προτάσεις οι οποίες με τη στήριξη των πολιτών θα γίνουν πράξεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york