Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Μαρκοπούλου: Ευχαριστήρια Επιστολή προς τα εκπαιδευτήρια «Ν. Ζαγοριανάκου»Ευχαριστήρια Επιστολή προς τα εκπαιδευτήρια «Ν. Ζαγοριανάκου»

 

 

 

Αγαπητέ κ. Ζαγοριανάκο,

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, εκτιμά θερμά και επαινεί την πολύ όμορφη και αξιόλογη κίνησή σας για συλλογή καπακιών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου μας, που σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, στέκονται δίπλα στα παιδιά με κινητικά προβλήματα.

 

Τα δώδεκα χιλιάδες πεντακόσια (12.500) καπάκια που μας παραδώσατε την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, τοποθετώντας τα στον ειδικό κάδο στην πυλωτή του Δήμου Μαρκοπούλου, προστέθηκαν στα ήδη συλλεχθέντα καπάκια και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να χαρίσουμε, στα παιδιά με κινητικά προβλήματα,αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι μαζεύουμε πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά και από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις μαθήτριες της Β’ Γυμνασίου Βασιλική Κορωνιά, Ιουλία Κρητικού, Κέλλυ Τζίκα και Άννα Μαρία Παπανικολάου, που έκαναν την παράδοση των καπακιών στον Δήμο μας, καθώς επίσης και τον δ/ντή τους, κο Κωνσταντίνο Ζαγοριανάκο, που τις συνόδευσε και πάνω απ’ όλα στήριξε την πρωτοβουλία των παιδιών, να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου μας, συλλέγοντας καπάκια.  

 

Πρόκειται για μία κίνηση με διπλό όφελος, καθώς αφενός, γινόμαστε αρωγοί στηνπροσφορά αναπηρικών αμαξιδίων για τα παιδιά που τα χρειάζονται και αφετέρου, κάνουμε ανακύκλωση και προστατεύουμε το περιβάλλον μας. Χαιρόμαστε που τα παιδιά έρχονται σε επαφή τόσο με την ιδέα της ανακύκλωσης και της αγάπης προς το περιβάλλον, όσο και με την ιδέα της αλληλεγγύης και της στήριξης προς τον συνάνθρωπο, που μας χρειάζεται δίπλα του.

 

Δεχθείτε λοιπόν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον Δήμο Μαρκοπούλου, γνωρίζοντας ότι σας θεωρούμε πλέον συμμάχους και συνεργάτες μας, στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

 

Να έχετε μία δημιουργική σχολική χρονιά, με πρόοδο, επιτυχίες και ανάλογες αξιέπαινες πρωτοβουλίες!
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york