Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Εγκρίθηκε η ένταξη μελέτης για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων επί της Επαρχιακής Οδού Μαρκόπουλο-Πόρτο Ράφτη, από την Περιφέρεια Αττικής!

pallinipress012

Εγκρίθηκε η ένταξη μελέτης για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων επί της Επαρχιακής Οδού Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη, από την Περιφέρεια Αττικής!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, πως κατόπιν έντονων προσπαθειών και διαβημάτων της Δημοτικής Αρχής και μιας σειράς αναγκαίων εγγράφων προς την Περιφέρεια Αττικής, εντάχθηκε, σύμφωνα με το, με Αρ. Πρωτ. Τ. Ε. 34792/850, έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, στην 1η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής, οικονομικού έτους 2013, η Μελέτη για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων, επί της Επαρχιακής Οδού Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη.

Συγχαίρουμε και επικροτούμε την εν λόγω απόφαση της Περιφέρειας, καθώς παρόλο που έγιναν έργα αποκατάστασης-βελτίωσης του οδοστρώματος, κατασκευής νησίδας και ηλεκτροφωτισμός αυτής, έντονο είναι το φαινόμενο κάθε φορά που βρέχει, να πλημμυρίζει η εν λόγω οδός και να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και σχεδόν αδύνατη η διέλευση των πεζών.

Την αναγκαιότητα εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων επί της συγκεκριμένης οδού, καθιστούσε ακόμη πιο επιτακτική, η ύπαρξη του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη επί αυτής, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε εξαιρετικά δύσκολη η ομαλή προσέγγιση των Σχολικών Μονάδων, τις ημέρες που υπάρχει βροχόπτωση, από μικρά παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η θετική ανταπόκριση της Περιφέρειας την οποία και ευχαριστούμε, δίνει μια μεγάλη ανάσα στον Δήμο μας, ο οποίος εξαιτίας της δεινής οικονομικής του κατάστασης και της έλλειψης του αναγκαίου τεχνικού προσωπικού, δεν είχε τη δυνατότητα πραγματοποίησης της απαραίτητης Μελέτης, αλλά κυρίως της χρηματοδότησής τους.

Ευελπιστούμε στη γρηγορότερη δυνατή πραγματοποίηση της Μελέτης και της χρηματοδότησης της επακόλουθης εκτέλεσης, των εν λόγω αντιπλημμυρικών έργων.

Η Δημοτική Αρχή παλεύει καθημερινά για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στον Δήμο μας και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι οι προσπάθειές μας πιάνουν τόπο. Θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση, λαμβάνοντας ως μοναδική ανταπόδοση, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york