Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμος Σαρωνικού καταγγέλλει τη σκληρή δημοσιονομική και φοροεισπρακτική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση

086

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με αυτήν την επιστολή απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού, για να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος μας, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων δήμων, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την άρνηση πληρωμής του τέλους ακινήτων, το οποίο καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ο Δήμος Σαρωνικού καταγγέλλει τη σκληρή δημοσιονομική και φοροεισπρακτική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, την πολιτική του Μνημονίου και στηρίζει – συμμετέχει σε κάθε δράση που έχει στόχο την άρνηση πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων και οποιουδήποτε άλλου «χαρατσιού».

Παράλληλα, στέκεται στο πλευρό όλων των πολιτών που αντιδρούν και αντιστέκονται στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, τα οποία πλήττουν κυρίως τους χαμηλόμισθους, τους συνταξιούχους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κυρίως τους ανέργους, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται καθημερινά.

Ήδη οι έλληνες πολίτες έχουν κληθεί να καταβάλλουν στο κράτος μια σειρά από εισφορές και τέλη (ΕΚΑΣ, έκτακτη εισφορά εισοδήματος, ειδικό τέλος ακινήτων κτλ.), αλλά και να υποστούν τις συνέπειες από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, μείωση του αφορολόγητου ορίου, νέο μισθολόγιο, αύξηση του ΦΠΑ και άλλα επώδυνα μέτρα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε να αντισταθείτε σε αυτήν την εισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης, αρνούμενοι να καταβάλλετε το ειδικό τέλος ακινήτων.

Ο Δήμος Σαρωνικού θα σταθεί δίπλα σας και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε την πληρωμή προς το κράτος του εν λόγω «χαρατσιού».

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york