Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αεροφωτογράφιση των Χ.Α.Δ.Α.

11 Η Περιφέρεια Αττικής με πρωτοβουλία της προχώρησε για πρώτη φορά στην αναλυτική αεροφωτογράφιση των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (Χ.Α.Δ.Α) σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αττικής.

Η ενέργεια αυτή έχει εφεξής σημαντικότατη πρακτική αξία, καθώς κάθε παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων θα μπορεί πλέον να γίνει αντιληπτή, με τη σύγκριση των τωρινών φωτογραφιών με τις μελλοντικές.

Πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το video της αεροφωτογράφησης (youtube):

Αεροφωτογράφιση Χ.Α.Δ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york