Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

086

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

1. Με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή με το 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, πηγαίνουμε στο ΑΤΜ της τράπεζας (προϋπόθεση η τράπεζα να είναι συμβεβλημένη με ΔΕΚΟ).

2. Βάζουμε την κάρτα και επιλέγουμε: α). Άλλες Συναλλαγές

β). Πληρωμές ΔΕΚΟ

γ). ΔΕΗ

3. Πληκτρολογούμε το 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής και στη συνέχεια θα μας ζητηθεί να ορίσουμε το ποσό πληρωμής.

4. Αφαιρούμε από το συνολικό ποσό της ΔΕΗ, εκείνο που αντιστοιχεί στο ειδικό τέλος ακινήτων (αναγράφεται πάνω δεξιά ΕΕΤΗΔΕ).

5. Πληκτρολογούμε το ποσό που απομένει ως ποσό πληρωμής στο ΑΤΜ.

6. Παίρνουμε την απόδειξη και μαζί με το λογαριασμό και την ταυτότητά μας, ερχόμαστε στο Δημαρχείο, όπου υπογράφουμε εξουσιοδότηση στο Δήμαρχο η άλλο εντεταλμένο από εκείνον πρόσωπο να ενεργήσει για λογαριασμό μας κάθε απαραίτητη ενέργεια για να γνωστοποιηθεί στη ΔΕΗ η πληρωμή από μέρους μας των πραγματικών οφειλών μας προς αυτήν.

Ειδοποιούμε το Δήμο για κάθε απόπειρα διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων.

Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στο Δήμο Σαρωνικού στα τηλέφωνα: Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων 2299320300 (Μαριάνθη Μπιτχαβά, Μαρία Δρίτσα) και Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου 2291041220 εσωτ. 113 (Μαριάννα Ματζουράτου).

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york