Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

«Η Ζωγραφική ως είκασμα» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παλλήνης

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Κέντρου Εφαρμοσμένων και Εικαστικών τεχνών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Νίκου Σκανδάμη, καθηγητή πανεπιστημίου Αθηνών και συλλέκτη έργων τέχνης με θέμα «Η ζωγραφική ως είκασμα».
Ήταν η δεύτερη διάλεξη που γίνεται στα πλαίσια ενός κύκλου ομιλιών με θέμα «Αλήθειες και ψέματα» και εντάσσεται στη διδασκαλία του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου Παλλήνης.
Η εμπεριστατωμένη τοποθέτηση του ομιλητή γύρω από την εικαστική τέχνη προκάλεσε το ενδιαφέρον του ακροατηρίου που έθεσε τους προβληματισμούς μέσα από τις ερωτήσεις που ακολούθησαν.
Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κα Καίτη Γκόνου Πετράκη, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στη γνώση γύρω από την εικαστική τέχνη και επομένως στην ποιοτική αναβάθμιση και σε αυτό το κομμάτι του πολιτισμού.
Παραβρέθηκαν, επίσης, ανάμεσα σε άλλους οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαμακάριος και Κοντογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λάκκος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york