Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ημερίδα Δήμου Βάρης για την παρουσίαση των νέων Ευρυζωνικών Υπηρεσιών Ελεύθερης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Ο Δήμος Βάρης διοργανώνει Ημερίδα για την παρουσίαση των νέων Ευρυζωνικών Υπηρεσιών Ελεύθερης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο και το νέο ψηφιακό περιβάλλον που δημιουργείται στην περιοχή.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010, στις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης (Άττιδος 7, Βάρη).

Σκοπός της Ημερίδας είναι να δοθεί η δυνατότητα, σε όλους και ιδιαίτερα στους ενδιαφερόμενους χρήστες να αποκτήσουν έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τις νέες υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης του ευρυζωνικού δικτύου, αλλά και τις ωφέλειες που θα αποκομίσουν οι δημότες.

Η πρόσβαση στη χρήση των νέων ευρυζωνικών υπηρεσιών που προσφέρονται, με βάση το πρόσφατο έργο της εγκατάστασης ευρυζωνικού δικτύου του Δήμου Βάρης, είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο που βρίσκεται εντός της εμβέλειας του ασύρματου δικτύου (wireless network), το οποίο αποτελείται από τα wi-fi hot spots που βρίσκονται εγκατεστημένα στα σημεία του Πνευματικού Κέντρου Βάρης, στην Ανατολική Ακτή της Βάρκιζας (ΝΑ.Ο.Β.Β.) και στο Λιμάνι της Βάρκιζας.

Επιδίωξη και βασική προτεραιότητα του Δήμου Βάρης είναι η ψηφιακή ανάπτυξη, ώστε να εξασφαλιστεί απρόσκοπτη, ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση των δημοτών στη χρήση των ευρυζωνικών υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό, αξιοποίησε τις ευκαιρίες στο πλαίσιο του Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας και με επιδοτούμενο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, επένδυσε επιτυχώς και απέκτησε νέο τεχνολογικό εξοπλισμό και ευρυζωνική υποδομή.

Με τη Δωρεάν Ασύρματη Πρόσβαση προσφέρονται νέες εξελιγμένες υπηρεσίες Internet σε Επαγγελματίες, Επιστήμονες, μαθητές, παραθεριστές και διερχόμενους, οι οποίες έχουν ουσιαστική επίδραση στην εξυπηρέτηση κάθε πολίτη του Δήμου μας στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό. Με αυτό τον τρόπο, από απλοί θεατές, γίνονται όλοι κοινωνοί των τεχνολογικών εξελίξεων και λαμβάνουν ενεργά μέρος, στην προσπάθεια του Δήμου μας για μια ποιοτικότερη καθημερινότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york