Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Γκοτσόπουλος Θ.: Δηλώνω παρών σ’αυτήν τη μάχη και συστρατεύομαι με τη «Δύναμη Ζωής" και τη Ρένα Δούρου


Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση της Ρένας Δούρου και θα είμαι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές 26/05/2019 στην Ανατολική Αττική. 

Πιστεύω ότι η πολύχρονη εμπειρία μου στην Αυτοδιοίκηση (Νομαρχιακός Σύμβουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμαρχος Παλλήνης, μέλος στο Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ, μέλος του Ευρωπαϊκού οργάνου της Αυτοδιοίκησης -Επιτροπή των Περιφερειών τα τελευταία 8 χρόνια), μπορεί να βοηθήσει αφενός στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, αφετέρου στην ουσιαστική ενίσχυση και κατοχύρωση του θεσμού της περιφέρειας που καθυστερημένα ιδρύθηκε στη χώρα μας το 2010. 

Από το 2016 ως Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) συμμετείχαμε ενεργά στις κοινωνικές δράσεις των ΟΤΑ σε όλη την Ελλάδα (Παιδικοί Σταθμοί, Βοήθεια στο Σπίτι κα) όπως και στις αναπτυξιακές τους πολιτικές (ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, Πρόγραμμα Φιλόδημος Ι και ΙΙ).

Η άψογη συνεργασία μου με το σύνολο των Δήμων και Περιφερειών, αποτελεί πολύτιμο στοιχείο για την νέα περίοδο όπου η εφαρμογή της απλής αναλογικής απαιτεί προγραμματικές συνεργασίες από τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις.

Είναι σαφές ότι την τελευταία τετραετία έγινε ένα σημαντικό έργο από την περιφέρεια Αττικής. Τα δεδομένα και τα στοιχεία είναι εδώ και θα παρουσιασθούν. Όπως υπήρχαν και καθυστερήσεις ή παραλείψεις που θα πρέπει να μελετηθούν. 

Όμως με βάση αυτό το έργο πρέπει να προτείνουμε συγκεκριμένα πράγματα για την νέα περίοδο, που οικονομικά και θεσμικά είμαστε σε καλύτερη κατάσταση.

Είμαι σίγουρος ότι θα καταβληθεί από κάποιους προσπάθεια να μην συζητηθούν αυτά τα θέματα αλλά να εμπλακούμε σε άγονες προσωπικές αντιπαραθέσεις και κυρίως να αποδοθούν ευθύνες στην περιφερειακή αρχή της τελευταίας τετραετίας για όλα τα προβλήματα της Αττικής από το 1950 και εντεύθεν τουλάχιστον!!     

Πρέπει να συζητήσουμε, να αντιπαρατεθούμε πολιτικά για να συμβάλουμε ουσιαστικά για την περιοχή μας (Αν. Αττική) αλλά και για ολόκληρη την Αττική που συνολικά οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε. 

Για αυτό δηλώνω παρών σ’αυτήν τη μάχη και συστρατεύομαι με τη «Δύναμη Ζωής" και τη Ρένα Δούρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york