Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ειρήνη Κουνενάκη: Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε ένα αγώνα με αξιοπρέπεια, προτάσσοντας τις θέσεις της παράταξης μας, δίνοντας το χέρι στις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας.


Φίλες και φίλοι


Οδεύοντας προς την τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές  εκλογές του Μαΐου 2019,επικοινωνώ μαζί σας , όπως έκανα πάντα.

Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις σας ζήτησα να υποστηρίξετε την εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης και ανταποκριθήκατε.

Με αναδείξατε, ανάμεσα στους πρώτους σε ψήφους, δημοτική σύμβουλο. Υπηρέτησα την εντολή σας προσφέροντας έργο, με συνέπεια, με  υπευθυνότητα και εντιμότητα, για να είμαι χρήσιμη στην κοινωνία που εντάχθηκα πριν από 20 χρόνια.

Σε χρόνια δύσκολα για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση, παρήγαγα έργο για τους συνδημότες μας, που βρέθηκαν στα όρια της φτώχεια και της ανέχειας, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας. 

Στο έργο αυτό, οδηγός μου σε κάθε στιγμή της προσπάθειάς μου ήταν η προσωπική μου φιλοσοφία για την αλληλεγγύη και η βαθιά ριζωμένη πεποίθηση μου για την κοινωνία που θέλουμε.Μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις, μια κοινωνία δίκαιη, μια κοινωνία όρθια, με αξιοπρέπεια.


Σήμερα, από τη θέση της υποψήφιας Δημάρχου με την παράταξη «ΕΜΕΙΣ η πόλη μας», σας ζητάω να υποστηρίξετε και αυτό τον αγώνα μου, να προχωρήσουμε πάλι, μαζί. 


Φίλες και φίλοι


Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στην κοινωνία αλλά και στην αυτοδιοίκηση απέχουν πολύ απ’ αυτές του 2010 και του 2014. Η μετάβαση σε μια νέα κοινωνική και αυτοδιοικητική πραγματικότητα δημιουργεί νέα δεδομένα και νέες προϋποθέσεις. Οι άνθρωποι που θα υπηρετήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐουθα πρέπει να διαθέτουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που είναι απαραίτητα για να πάνε την πόλη μας μπροστά.

Η Ανθούσα, ο Γέρακας και η Παλλήνη χρειάζεται να προχωρήσουν και αυτό είναι εφικτό μόνο με την παραγωγή έργου, με όραμα και σχεδιασμό, με συλλογικές διαδικασίες, με προοδευτικό πρόσημο και όχι με ακραίες φωνές λαϊκισμού, όχι με μικροπολιτικές σκοπιμότητες, όχι με πολιτικάντικες και παλιάς κοπής  δεσμεύσεις. Κάποιοι ήδη δείχνουν αυτόν τον δρόμο, της μικροπολιτικής, της λάσπης στους συνυποψηφίους τους , επιζητώντας ουσιαστικά την δική τους πολιτική επιβίωση.

Εμείς, δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον κατηφορικό δρόμο , ούτε τώρα ούτε μετά.

Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε ένα αγώνα με αξιοπρέπεια, προτάσσοντας τις θέσεις της παράταξης μας, δίνοντας το χέρι στις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας.


Ειρήνη Κουνενάκη

Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης

«ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york