Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

H Ροζαλία Ντόβολου υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Παλλήνης με τον συνδυασμό «Εμείς, η πόλη μας»



Μια ακόμη υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από τη δημοτική παράταξη του Δήμου Παλλήνης "ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ", του οποίου ηγείται η κα Ειρήνη Κουνενάκη.

Πρόκειται για την Ροζαλία Ντόβολου η οποία θα συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου 2019 ως υποψήφια τοπική σύμβουλος.

H Ροζαλία Ντόβολου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου 1986, με καταγωγή από την Καρδίτσα και την Κεφαλονιά, τόπους καταγωγής του πατέρα της και της μητέρας της αντίστοιχα. Κατοικεί στην Παλλήνη από το 1994. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας και πλέον εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος στο Divani Palace Acropolis.

«Η ενασχόληση μου με τα κοινά απορρέει από τη βαθιά προσωπική μου ανάγκη να συμβάλλω με όρεξη και μεράκι σε κάθε προσπάθεια που μπορεί να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για όλους εμάς που κατοικούμε στην ίδια πόλη. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, οφείλουμε όλοι μας να έχουμε ενεργό ρόλο στα κοινά του τόπου μας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε» δηλώνει η ίδια.

Είναι μέλος της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών, της Δράσης για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης και της ομάδας εθελοντών του Κλασικού Μαραθωνίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ELITE αθλητών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york