Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Γιατί θα είμαι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ



Γιατί θα είμαι υποψήφιος

Αγαπητοί συμπολίτες,

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ θέλω να απευθυνθώ σε κάθε έναν σας προσωπικά γιατί θεωρώ καθήκον μου να σας ενημερώσω εγώ, αυτοπροσώπως, σχετικά με την απόφασή μου να θέσω τον εαυτό μου και το δημοτικό συνδυασμό μας «Νέα Πορεία – Νέα Γενιά» στην κρίση σας, στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Η ανάγκη μου αυτή εκπορεύεται από τη βαθιά και ειλικρινή σχέση που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια. Γνωριζόμαστε όλοι, μιας και όλοι μας συμβιώνουμε στον ίδιο τόπο, τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και εναποθέσαμε τα οικογενειακά μας όνειρα – όπως συνηθίζω να λέω- αλλά και επιλέξαμε να επενδύσουμε και να εξελιχθούμε επαγγελματικά και προσωπικά. Γνωρίζετε ότι η ενασχόλησή μου με τα κοινά μετρά αρκετά χρόνια. Γνωρίζετε ότι το πάθος μου για τον τόπο μας είναι άσβεστο αλλά κυρίως είναι πάθος ειλικρινές και ανιδιοτελές, είναι πάθος προσφοράς και επιθυμίας να δω τον τόπο μου να ανθίζει, να ευημερεί, να προοδεύει, να εκσυγχρονίζεται, να γίνεται ανταγωνιστικός, να είναι ανθρώπινος και φιλόξενος και πάνω απ’ όλα να είναι αντάξιος των κατοίκων του, όλων εσάς δηλαδή. 

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που είμαι μέρος του μεγάλου Δήμου μας.
Είμαι υπερήφανος που είμαι κι εγώ κομμάτι αυτού του αξιόλογου κοινωνικού συνόλου, σύνολο το οποίο αποτελείται από ανθρώπους με αρχές, ικανότητες, γνώσεις αλλά και ανθρώπους με απαιτήσεις και προσδοκίες, ανθρώπους ενεργούς που επιθυμούν την κοινωνική και αναπτυξιακή ανάταση του τόπου μας.

Δυστυχώς, όλοι μας παρακολουθούμε την τελματώδη διοικητική πορεία την οποία έχει ακολουθήσει η νυν δημοτική αρχή. Πορεία η οποία μετρά οκτώ (8) χρόνια πια στον καλλικρατικό Δήμο Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη και συνολικά είκοσι τέσσερα (24)έτη συνυπολογίζοντας τη θητεία και στον Δήμο Γέρακα. Μετά λύπης μου μπορώ πια με βεβαιότητα να παρατηρήσω ότι δεν υπάρχει έστω μια μικρή χαραμάδα ανατροπής της συγκεκριμένης επικίνδυνης διακυβέρνησης του Δήμου μας. Υπάρχει έστω κι ένας ανάμεσά μας που να θεωρεί ότι η νυν δημοτική αρχή έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω; Κι αν ναι πότε περιμένει να το κάνει; Γιατί δεν το έπραξε όλα αυτά τα χρόνια; Γνωρίζω ότι όλοι θα συμφωνήσετε μαζί μου, γιατί όλοι ζείτε στο Δήμο αυτό και καθημερινά γίνεστε κοινωνοί και βιώνετε τα αποτελέσματα της διοικητική ανικανότητας της παρούσας δημοτικής αρχής.

Η συστημική αντίληψη για τη διοίκηση του Δήμου μας έχει γίνει πια κατεστημένο. Η βαθιά ριζωμένη αυτή νοοτροπία ιδιοτέλειας έχει μοναδικό στόχο να εξυπηρετεί ίδια συμφέροντα αποτελώντας τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία μας. Θα τολμούσα να πω ότι στην περίπτωσή μας καταστρατηγείται το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Για να το κάνω ακόμα πιο σαφές σας υπενθυμίζω ότι ακόμα και το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να ασκηθεί μόνο για δυο (2) συναπτές θητείες από το ίδιο πρόσωπο. Ο σοφός νομοθέτης με την πρόβλεψη αυτή στοχεύει στην αποφυγή φαινομένων κατάχρησης εξουσίας προασπίζοντας το κοινό συμφέρον και τη δημοκρατική διακυβέρνηση του τόπου. 

Αν συνυπολογίσουμε λοιπόν ότι στον Δήμο μας η συγκεκριμένη δημοτική αρχή είναι και αναποτελεσματική τότε γίνεται περισσότερο από επιτακτική η ανάγκη αλλαγής, αλλαγής ρότας, αλλαγής διαχείρισης, αλλαγής νοοτροπίας.

Κοινός τόπος όλων εμάς που ζούμε στο Δήμο Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης είναι αυτό που καθημερινά ακούω είτε μεγαλόφωνα είτε ψιθυριστά από όλους εσάς, είναι ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Φτάνει πια η απαξίωση του τόπου μας! 
Φτάνουν πια οι υποσχέσεις! 
Φτάνουν πια οι κενοί περιεχομένου ετήσιοι απολογισμοί! 
Φτάνει πια η κακοδιαχείριση και η διασπάθιση των δημοτικών κονδυλίων! 
Φτάνει πια η απουσία έργου! 
Φτάνουν πια οι ανακοινώσεις και τα θα θα θα!  

Από τη «Χρυσή Εποχή» του 2007 φτάσαμε στα «πέτρινα χρόνια» του 2019! 
Σας καλώ λοιπόν σήμερα να βάλουμε όλοι μαζί ΤΕΛΟΣ στη ματαιοδοξία, ΤΕΛΟΣ στην απαξίωση, ΤΕΛΟΣ στο τέλμα. 

Ως ενεργός πολίτης με γνώμονα και απαράβατο κανόνα την τήρηση των αρχών ήθους, συνέπειας και αξιοπιστίας συγκροτήσαμε μια ισχυρή δημοτική ομάδα, η οποία διαθέτει γνώσεις, εμπειρία αλλά και σύγχρονη ματιά, διαθέτει πολιτική βούληση αλλά είναι μακριά είναι μακριά από αγκυλώσεις στην οικογενειοκρατία και τις παλιές καταστροφικές πολιτικές συνήθειες. 

ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΗΓΟΥΜΑΙ του Αυτοδιοικητικού συνδυασμού μας «Νέα Πορεία – Νέα γενιά». Οι βασικοί λόγοι ύπαρξης του συνδυασμού είναι τρεις:

Α) Θέλουμε και μπορούμε να βγάλουμε το Δήμο μας από το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια. Θέλουμε και μπορούμε να ποιήσουμε έργο, έργο ρεαλιστικό με σχέδιο και πρόγραμμα, σχέδιο υλοποιήσιμο. Θέλουμε και μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε κονδύλια και χρηματοδοτήσεις για έργα ζωτικής σημασίας στον τόπο μας. Θέλουμε και μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη να οδηγήσουμε το Δήμο μας στο αύριο με γερά θεμέλια, αξιοπρέπεια, υποδομές και ίσες ευκαιρίες για όλους τους κατοίκους.

Β) Οφείλουμε να εργαστούμε άοκνα για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και να προσφέρουμε την ποιότητα ζωής που αξίζει στους κατοίκους αυτού του τόπου αλλά προπάντων το οφείλουμε στους νέους του τόπου μας. Το οφείλουμε στη νέα γενιά επιστημόνων, επιχειρηματιών, επαγγελματιών που ασφυκτιούν μέσα στο σημερινό περιβάλλον ανασφάλειας και αβεβαιότητας, ένα περιβάλλον που δολοφονεί τα όνειρά τους και δεν προσφέρει κανένα κίνητρο ανάπτυξης νεοφυών επιχειρήσεων, τουναντίον τους ωθεί εκτός Δήμου.

Γ) Διαθέτουμε τις διοικητικές ικανότητες αλλά και την πολιτική βούληση για να νοικοκυρέψουμε το Δήμο μας με ορθολογισμό και ρεαλισμό. Πάνω απ’ όλα έχουμε όραμα και το όραμα μας είναι η επανεκκίνηση του Δήμου μας σε όλους τους τομείς. Στο συνδυασμό μας είμαστε μια ομάδα
ανθρώπων με δεξιότητες και ικανότητες, με αίσθημα προσφοράς προς τον συμπολίτη μας, δοκιμασμένοι επαγγελματικά, με ενεργό παρουσία στα δημοτικά τεκταινόμενα, με λόγο ισχυρό και πυγμή. Είναι ώρα να ανασκουμπωθούμε. Ήρθε η ώρα το κατεστημένο, οι καρεκλοκένταυροι του
δημαρχιακού θώκου να αποχωρήσουν.

Ήρθε η ώρα οι υγιείς παραγωγικές δυνάμεις αυτού του τόπου να αναλάβουν δράση!

Ήρθε η ώρα να συστρατευτούμε και να δράσουμε όλου μαζί!
Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η «παραγωγική δράση»!
Ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»!
Ήρθε η ώρα της «ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ»!

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york