Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Θανάσης Ζούτσος, ο «Αγωνιστής» Δήμαρχος με τα ατσαλάκωτα παντελόνια


Συνοπτικά ο κ. Ζούτσος έδειξε το όψιμο ενδιαφέρον του για την καινούργια επιβαρυντική απόφαση της Αττικό Metro, που αφορά στην με αντίτιμο  διάθεση των χώρων στάθμευσης στον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Δεν μας ανέφερε όμως για τις  δράσεις που είχε αναπτύξει από πέρσι και τι να αναφέρει άλλωστε, όταν η Παράταξη μας  είχε γνωστοποιήσει  στο Δημοτικό Συμβούλιο τις προθέσεις της εταιρείας Αττικό Metro.

Ξαναθυμήθηκε τα δήθεν «αγωνιστικά ψηφίσματα», με τους δημότες μας επί ένα χρόνο ανημέρωτους και επί της ουσίας αβοήθητους αφού επί τόσο καιρό δεν έχει  προσπαθήσει ούτε για την μεγιστοποίηση της συχνότητας της τοπικής μας συγκοινωνίας, έστω στις ώρες που οι εργαζόμενοι μετακινούνται (ώρες αιχμής), ούτε   και προς τη κατεύθυνση ενός εναλλακτικού χώρου στάθμευσης, πλησίον του σταθμού για την  εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Αντίθετα  όμως με το δήθεν ενδιαφέρον του, μας προϊδέασε αρνητικά διατυπώνοντας και την πραγματική του διάθεση με την φράση του, «δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά».

Μήπως δεν μας έλεγε τα ίδια και στην υπόθεση του κτήματος Καμπά;

«Αγωνιστής» Δήμαρχος με ατσαλάκωτα παντελόνια.

Προτείνει διασυνδέσεις, επιτροπές και όλα τα συναφή αλλά δεν μας είπε κουβέντα για την δυναμική που μπορεί να αποκτήσει μέσα από έναν συνειδητοποιημένο για το επερχόμενο πρόβλημα, λαό.

Στη συνεδρίαση αυτή  παρακολουθήσαμε επίσης, μια όμορφη «παράσταση» με τίτλο «Η δεοντολογία». Τόση αβρότητα εκ μέρους του Δήμαρχου προς τον συμπαθή κατά τα άλλα κύριο Μπουντουβά, που υπέβαλλε για λόγους «δεοντολογίας» την παραίτηση του και τόσο θερμό κλίμα προς την επιλαχούσα που κλήθηκε να συμμετάσχει στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Λεβαντή,  δεν έχουμε ξαναδεί. Τελικά αυτή η «Παρέμβαση για άλλον Δήμο» μάλλον λειτουργούσε ως «υπόστρωμα» για έναν Δήμο « Ίδια απαράδεκτο».

Άραγε πως θα αντιδρούσε ο κ. Ζούτσος, αν για αντίστοιχους λόγους δεοντολογίας ο κ. Στεφανάκης (υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές), απέσυρε τη συμμετοχή του, από τον Συνδυασμό του;
 Πώς να μην αναφέρονται τελικά τα τοπικά δίκτυα σε «κωλοτούμπες»;

Ως τελευταίο θέμα ημερήσιας διάταξης, υπήρχε ένα μείζον ζήτημα που αφορούσε στην υπουργική απόφαση για μεταφορά των ταμειακών αποθεμάτων των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Με παρέμβαση του κ. Μερτύρη προτάχθηκε στην συζήτηση. Πράγματι εγκυμονούν κίνδυνοι με την υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης, που ωστόσο μετά από τις πιέσεις της ΚΕΔΕ αποσύρθηκε προκειμένου να επανεξεταστεί.

Με αφορμή το σύντομο  αυτό ενημερωτικό  δελτίο για τα συμβάντα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα θέλαμε να επιστήσουμε την ιδιαίτερη προσοχή στους δημότες μας για τα εντονότερα δείγματα λαϊκισμού που αναπτύσσονται, λόγω των προεκλογικών σκοπιμοτήτων.

Για μια ακόμη φορά διατρανώνουμε την πίστη μας στον αυτόνομο χαρακτήρα της Αυτοδιοίκησης.  Είμαστε σταθεροί στις Αξίες μας και αγωνιζόμαστε γι’ αυτές χωρίς «δελεαστικά παραπλανητικά τερτίπια». Χωρίς φιοριτούρες για εντυπώσεις. Κομματικές διεργασίες και ίντριγκες, δεν μας αφορούν και δεν μας αποπροσανατολίζουν από το πεδίο των αυτοδιοικητικών ενδιαφερόντων μας.
Η Παράταξη μας  ασχολείται αποκλειστικά και μόνο, με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.  Η βάση της είναι οι Πολίτες των τριών Ενοτήτων Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης, που συντελούν στη διαμόρφωση του μεγάλου Ενιαίου Δήμου της Παλλήνης.
Συνδημότες, τώρα είναι η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york