Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ

2

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ, ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Σ.Ε. & ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

Έχοντας συνείδηση του χρέους μας απέναντι σε όλες και όλους αυτούς που αγωνίσθηκαν

για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Μένοντας πιστοί στις αρχές της διακήρυξης για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ–ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ–ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Θέλοντας πάντα να κοιτάμε στα μάτια όλες και όλους που μαζί ή από διαφορετικούς δρόμους αγωνισθήκαμε για τις αξίες του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ –ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ & ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαμε στα πολιτικά όργανα.

Η ανάκτηση της πολιτικής αξιοπρέπειας δε μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να μετέχουμε στον πολιτικό φορέα του ΠΑΣΟΚ όταν στην βάση των μελών του έχει καταργηθεί το δικαίωμα πολιτικού λόγου, της διαβούλευσης, της μόχλευσης ιδεών. Παραιτούμαστε από το ΠΑΣΟΚ στο οποίο επιβλήθηκαν και στερεώθηκαν οι ανώτεροι ΠΑΣΟΚΟΙ, αυτοί που τα τελευταία χρόνια μεθόδευσαν με τις αποφάσεις τους και τις δράσεις τους την αποδόμηση όλων των κεκτημένων πολιτικών δομών της οργάνωσης. Αυτοί που με τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας αναβίωσαν πελατειακές δομές, αντιλήψεις και συμπεριφορές.

Υπονομεύοντας δημοκρατικές λειτουργίες, περιθωριοποιώντας τον πολίτη από την πολιτική και γιγαντώνοντας τις κοινωνικές ανισότητες. Αυτοί που λειτουργούν σε συμφωνίες κορυφής, αδιάφορες και ξένες στην κοινωνία και στον πολίτη και αφορούν μόνο στους ίδιους και τη διατήρηση των προνομίων τους, καθιστώντας μας ουραγό και παρακολούθημα της δεξιάς.

Επισφραγίζοντας έτσι τις συντηρητικές και πελατειακές πολιτικές, εγκαταλείποντας τις δημοκρατικές και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, κρύβοντας τις αλήθειες για τους πραγματικούς ενόχους της οικονομικής κατάρρευσης κάτω από ένα πέπλο σιωπής και συνομωσιολογίας από κοινού με το κατεστημένο που δεν αντέχει αλλαγές για μια Ελλάδα ευνομούμενη και δίκαιη.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που όλα αυτά τα χρόνια μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν τη δύναμη να αγωνισθούμε για το ΠΑΣΟΚ της ψυχής μας.

Εμείς δεν ξεκινάμε πάλι από το μηδέν,

Ξεκινάμε από την αρχή για δημιουργική ρήξη και μέσα από αυτή για την εκ νέου σύνθεση των δυνάμεων από τη βάση, στη βάση των αξιών μας.

ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΣΕΡΕΤΗ ΝΤΟΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Σ.Ε.

ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Σ.Ε

ΣΙΔΗΡΑΣ ΦΑΝΗΣ ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.

ΧΕΛΙΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Σ.Ε.

ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Σ.Ε.

Σημείωση : το παρόν εξουσιοδοτείται να δημοσιοποιήσει η γραμματέας ΝΤΟΡΑ ΣΕΡΕΤΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york