Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Στις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα ο υπ. Δήμαρχος Παλλήνης Π. Μερτύρης

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παλλήνης , Παναγιώτης Μερτύρης.

Νωρίς το πρωί συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του στον συνδυασμό «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις», παραβρέθηκε στις εργατικές κατοικίες, εκεί όπου οι υπεύθυνοι του «Συλλόγου κατοίκων εργατοϋπ/κών κατοικιών Παλλήνης I», είχαν ετοιμάσει τα παραδοσιακά εδέσματα συνοδευόμενα από άφθονο κρασί και τσικουδιά.

Αργότερα μετέβη στο πρώην εκθεσιακό κέντρο Expo Athens όπου ήταν η κύρια εκδήλωση για τα Κούλουμα του δήμου Παλλήνης.

Εκεί δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς συνδημότες μας, να εκφράσουν με θέρμη την στήριξη στην προσπάθεια του κ. Μερτύρη για την διεκδίκηση του δήμου. Ειδικά στις εργατικές κατοικίες, έντονα ήταν τα παράπονα για την εγκατάλειψη όλων των κοινόχρηστων χώρων με την επισήμανση ότι ο δήμαρχος είναι εξαφανισμένος!

Να σημειώσουμε επίσης, την αποδοκιμασία- από κατοίκους του Γέρακα κυρίως- για τις συναντήσεις ανά γειτονιά του δημάρχου, τις οποίες διοργάνωσε δήθεν για διαβούλευση αλλά επί της ουσίας είναι προεκλογικές συγκεντρώσεις. «Δεν είμαστε κορόιδα πια, αυτά είναι τα τελευταία Κούλουμα του Ζούτσου» έλεγαν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ.Μερτύρης ευχαριστούσε τους συνδημότες μας για την στήριξη, δηλώνοντας ότι ξεκινά τις επισκέψεις σπίτι-σπίτι, ώστε να μεταφέρει το όραμά του για να γίνουν η Ανθούσα, ο Γέρακας και η Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις!

Photo 20140304230953

Photo 20140304230953 (1)

Photo 20140304230953 (2)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york