Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Φιάσκο η προεκλογική συγκέντρωση του Ζούτσου | Βίτσιος: Αυτό που κάνετε δήμαρχε είναι παράβαση καθήκοντος [ΒΙΝΤΕΟ]

20140304192344(1)


Σε φιάσκο εξελίχθηκε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Παλλήνης κ.Ζούτσου η οποία είχε ανακοινωθεί ως διαβούλευση με τους κατοίκους της Κάντζας.

http://pallinipress.blogspot.gr

Ο κ.Ζούτσος ξεκινώντας την ομιλία του σημείωσε ότι δεν είναι προεκλογική συγκέντρωση, αλλά η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η συνέχεια βέβαια τον διέψευσε, μια που αγόρευε επί μισή ώρα για τα έργα που (δήθεν) έκανε και που ΘΑ κάνει στο μέλλον αν οι δημότες τον επιλέξουν εκ νέου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τις λακκούβες που έκλεισε, τη διευθέτηση της ανηφόρας και τα κολωνάκια στη Μαραθώνος!
Η συνταγή βέβαια δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει προβοκάτορες και κλακαδόρους οι οποίοι (ευτυχώς 2 όλοι κι όλοι) προσπάθησαν να δημιουργήσουν ¨κλίμα¨ ειδικά όταν ο κ.Βίτσιος πήρε τον λόγο αναφερόμενος στον (ανύπαρκτο) απολογισμό του δήμου που τον αποφεύγει τα τελευταία 3μιση χρόνια!





Κάποια στιγμή η συνάντηση θύμισε την εκπομπή «στον ενικό» μια που ο Αμφιτρύων δήμαρχος έγινε Χατζηνικολάου, (όχι ο Ανδρέας) παρατηρώντας τον κ.Τιλκιτζή λέγοντάς του να σταματήσει να μιλάει… να πάψει επιτέλους να επισημαίνει τα άλυτα προβλήματα της περιοχής.
Άλλη μια εγγραφή στα παλαιότερα των υποδημάτων του δημάρχου δηλαδή! Έξω από την αίθουσα, στο προαύλιο του σχολείου, οι γονείς σχολίαζαν τη λίμνη που είχε δημιουργηθεί από τη βροχή, με δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας να λέει αστειευόμενος ότι βούλωσε το φρεάτιο… κανείς βέβαια δε γέλασε από τους παρευρισκομένους!
Η ¨όμορφη¨ συνάντηση ολοκληρώθηκε με την επισήμανση (για δεύτερη φορά) του δημάρχου, ότι δεν ήταν προεκλογική συγκέντρωση!

Μην ανησυχείς δήμαρχε, η ετήσια συνάντηση που γίνεται κάθε Αύγουστο ήταν… το ημερολόγιο είναι λάθος που δείχνει… 4 Μαρτίου..!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york