Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Στέφανος Γούλας: Για την Παλλήνη των δημοτών και όχι των «εκλεκτών»

stefanos

Η Δημοτική Αρχή τα προηγούμενα χρόνια υποσχέθηκε πολλά, αλλά έκανε πολύ λίγα.

Για τριάμισι χρόνια έκανε προπαγάνδα και τίποτα άλλο. Τα αυτονόητα τα βάπτιζε ως μεγάλα έργα, λες και οι δημότες τρώνε κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνουν την ανυπαρξία τόσο του Δήμαρχου όσο και των συνεργατών του.

Η υποχρέωση και το καθήκον του Δήμου για πραγματική στήριξη στους δημότες, ιδιαίτερα σήμερα που η πλειοψηφία των οικογενειών δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, πήρε δυστυχώς τη μορφή της φιλανθρωπίας και της εκμετάλλευσης για ψηφοθηρικούς λόγους.

Αντίθετα παρέμεινε το ρουσφετάκι των επιτήδειων, για να εκβιάζουν καταστάσεις και να μπορούν και σήμερα ξεδιάντροπα να ζητούν την ψήφο μας.

Ο εθελοντισμός, που θα έπρεπε να είναι βασικό εργαλείο ευαισθητοποίησης και προσφοράς στους αδύναμους οικονομικά συνδημότες, έμεινε στα λόγια.

Η υποσχέσεις για ποιότητα ζωής σε κάθε γειτονιά παρέμειναν υποσχέσεις. Αρκεί κανείς να περπατήσει στις γειτονιές των πόλεων που αποτελούν τον Δήμο μας.

Θα διαπιστώσει ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο τα προβλήματα είναι καθημερινά και οξυμένα: η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, οι ασφαλτοστρώσεις, η περιποίηση των ελεύθερων χώρων και πολλά άλλα, για τους κατοίκους των συγκεκριμένων γειτονιών αποτελούν ακόμα κύρια ζητούμενα!

Η εγκληματικότητα θερίζει σε κάθε γειτονιά αλλά από τη Δημοτική Αρχή καμία πρωτοβουλία, καμία ενέργεια να παρέμβει και να επιβάλλει την νομιμότητα, σε συνεργασία βέβαια με τις Αρχές και το Κράτος.

Για πόσο θα ανεχόμαστε μια ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή των λίγων εκλεκτών, που με ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας, διαχειρίζεται την τύχη των πολλών;

Θέλουμε έναν Δήμαρχο κλεισμένο στο Δημαρχείο του, που θυμάται τον δημότη δύο μήνες πριν τις εκλογές ή έναν Δήμαρχο όπου προέρχεται από την καρδιά της τοπικής κοινωνίας και που θα τον έχει δίπλα του ο κάτοικος της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης και μετά τις εκλογές;;

Ως παλιός κάτοικος Γέρακα, που θέλω την πόλη μου και τον Δήμο μου καλύτερο σε όλους τους τομείς, επιλέγω και στηρίζω!

Επιλέγω και στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης κ. Παναγιώτη Μερτύρη και τον συνδυασμό του «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις»

Για την Παλλήνη των δημοτών και όχι των εκλεκτών!

Στέφανος Γούλας

υποψήφιος στον συνδυασμό
«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη. Πόλεις για να ζεις»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york