Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σχόλιο του Μανώλη Τσαλικίδη σχετικά με τον ΄΄ανεξάρτητο΄΄ χαρακτήρα της παράταξης ΄΄ Σαρωνικός αύριο΄΄

|

Magical Snap - 2014.03.20 23.49 - 005

΄΄ Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε το εξής παράδοξο φαινόμενο: Κάποιοι δηλώνουν ανεξάρτητοι, ενώ εδώ και καιρό έχουν προστρέξει για στήριξη από συγκεκριμένο κόμμα και την έχουν λάβει, δίνοντας προηγουμένως τα διαπιστευτήρια τους με δηλώσεις περί θαυμασμού προς τη Θάτσερ και το θατσερισμό.

Θεωρείται από κάποιους βολικό προεκλογικά να πατάνε σε δύο βάρκες.

Σε μια καμουφλαρισμένη ανεξαρτησία από τη μία, προκειμένου να διευρύνουν τη δεξαμενή των ψηφοφόρων τους.

Σε μια συμφωνημένη κομματική στήριξη από την άλλη, αφού τους είναι αδιανόητη η αυτοδιοικητική ζωή έξω από τα κόμματα, γιατί φοβούνται ότι ΄΄έξω από το μαντρί σε τρώει ο λύκος΄΄.

Εμείς πάλι στην παράταξή μας έχουμε μια τελείως διαφορετική αντίληψη για το ΄΄ έξω ΄΄.

Το ΄΄έξω΄΄ δεν το φοβόμαστε γιατί είναι η ίδια η κοινωνία, οι δημότες μας και οι ανάγκες τους. Οι ΄΄ λύκοι΄΄ βρίσκονται αλλού!

Για το λόγο αυτό συγκροτήσαμε μια πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη, στη βάση των κοινών μας προτάσεων και θέσεων για τα προβλήματα και τις λύσεις στο Δήμο μας.

Άλλωστε η Δημοτική Αρχή είναι αποτελεσματική όταν βρίσκεται στην υπηρεσία των πολιτών και όχι των κομματικών μηχανισμών, όταν πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις της κοινωνίας και δεν τις περιχαρακώνει εντάσσοντάς τες σε κομματικούς στρατούς, όταν διεκδικεί σθεναρά από την κεντρική εξουσία και δεν ξεχρεώνει γραμμάτια.

Είναι καιρός η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει την προέκταση των πολιτών στην άσκηση της διοίκηση και όχι το μακρύ χέρι της εξουσίας στις τοπικές κοινωνίες.΄΄

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york