Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ σ΄αυτούς που αφαίρεσαν τη φωνή των γυναικών της ΕΓΕ ΑΧΑΡΝΩΝ

Magical Snap - 2014.02.02 01.49 - 003

΄Ένα μήνυμα σε εκείνους που αφαίρεσαν , από το γραφειάκι μας στον Προφήτη Ηλία Αχαρνών, τις λιγοστές μικροφωνικές συσκευές τις οποίες είχαμε αποκτήσει με ιδιαίτερο κόπο, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να ακούγονται οι γυναίκες της περιοχής καθώς παλεύουν για την εξαφάνιση των δεινών που καταδειναστεύουν όλους μας.
Αυτές τις συσκευές τις είχαν πληρώσει με ιδρώτα οι γυναίκες του Μενιδίου δαπανώντας ευρώ-ευρώ από το υστέρημά τους, ώστε να είναι δυνατόν να διατυμπανίζουν με τη φωνή τους τις προσπάθειές τους για ένα καλύτερο μέλλον.
Αυτά τα μικρόφωνα, που «χάθηκαν», έπαιρναν τη φωνή των παιδιών της παιδικής χορωδίας και την έφερναν στα αυτιά των γονιών τους που τα καμάρωναν για τις ενασχολήσεις τους
Αυτό το μαγνητόφωνο, που «εξαφανίστηκε» μετέφερε τις μελωδίες της ελληνικής παράδοσης καθώς το γυναικείο χορευτικό συγκρότημα μάθαινε χορούς και –έστω ευκαιριακά- απομάκρυνε τους πόνους και τα βάσανα κάθε γυναίκας της περιοχής.
Εκείνοι που επέλεξαν να αφαιρέσουν αυτή τη μικρή-μικρούτσικη περιουσία να γνωρίζουν πως αδίκησαν τις ίδιες τις μανάδες και τις αδελφές τους.
Να ξέρουν πως οι αγωνίες που περνούν οι γυναίκες των Αχαρνών στην παρούσα οικονομική δυσπραγία αυξάνονται και με τούτη την ενέργεια της «απώλειας» αυτών των συσκευών τις οποίες με θυσίες και αξιοπρέπεια θα πασχίσουμε να ξανααποκτήσουμε
Γι αυτό -κι αν μπορούν- να «συγκινηθούν» έστω και κατόπιν εορτής να φροντίσουν αμέσως να επιστρέψουν ό,τι πήραν.
Οι μανάδες κι οι αδελφές τους περιμένουν από μέρους τους μια τέτοια «συγκίνηση»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york