Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Μαντουλίδης - Πρωτέας 56-59 (ΜΙΝΙ Αγόρια - Φιλικά Θεσσαλονίκη - pics)

| |

proteas-mantoulidis

Εμφανώς καλύτερη και με μεγαλύτερη όρεξη από ότι στην πρωινή αναμέτρηση με τα Αστέρια, η ομάδα ΜΙΝΙ Αγοριών του Πρωτέα νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου τον Μαντουλίδη με 59-56, σε μια αναμέτρηση όπου δεν κρατήθηκε χρόνος και παίχτηκε μπάσκετ περίπου 5 δεκαλέπτων.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη του παιχνιδιού στο γήπεδο προσήλθε η ομάδα των γυναικών του Πρωτέα, η οποία είχε μόλις φτάσει στην Θεσσαλονίκη αεροπορικώς για την αναμέτρηση της Κυριακής για την Α1 των Γυναικών.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ταχύτητα, δίχως πολλές διακοπές για φάουλ και από τις δύο ομάδες και πραγματικά το ευχαριστήθηκαν τόσο οι αθλητές , όσο και όσοι βρέθηκαν στο κλειστό των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Η ομάδα του Πρωτέα έβγαλε στο γήπεδο αρκετά καλά στοιχεία, τόσο στον επιθετικό τομέα, με πολύ καλές ενέργειες, όσο και αμυντικά όπου πίεσε αρκετά την ομάδα του Μαντουλίδη. Μέσα σε όλα θα πρέπει να συνυπολογίσουμε  τόσο το ταξίδι, όσο και το ότι υπάρχουν τέσσερις πεντάδες που πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε αυτό το τουρ του ΜΙΝΙ της ομάδας μας, οπότε το να βρει ρυθμό και τα πατήματα της δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Αυτή η διαδρομή του Πρωτέα στην Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα από την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη (10:00), σε ένα παρκέ που έχουν πατήσει το πόδι τους μεγάλα ονόματα της ιστορίας του Ελληνικού μπάσκετ με μεγαλύτερο αυτό του Νίκου Γκάλη, όπου το όνομα του πλέον έχει δοθεί στην αίθουσα μπάσκετ του Αλεξάνδρειου Μελάθρου.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση με τον Μαντουλίδη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχετε την δυνατότητα από την ιστοσελίδα μας, να δείτε βίντεο από τα τρία παιχνίδια και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

φωτό εδώ http://www.proteasvoulas.gr/index.php/el/akadimies/mini/190-mantoulidis-proteas-56-59-mini-agoria-filika-thessaloniki-pics

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york